Breaking News
Home » Uncategorized » Contest Manisnya Senyuman

Contest Manisnya Senyuman

Salam Semua..

adoOoooOooi kenapa minggu ni aku asyik kena tag je ni…yang ini tag dari sahabat yang yang lebih dikenali dengan Mj .( klik kalau nak terjah blog beliau )..dia tag aku sebab dia kata dia suka rona warna blog aku ni ( ada gak yang suka ek..!! So untuk tak menghampakan beliau aku join Contest Manisnya Senyuman yang telaH beliau tag…

syarat2 :
1- buat entry tentang Contest Manisnya Senyuman ( dah buat dah , ada kat atas tu )
2- letakkan banner dalam entry contest ( dah..dalam luar dah letak )
3-letak gambar yang penuh dengan senyuman ( dah..ada kat bawah tu.bkn penuh tapi dah melimpah dah senyumannya tu) – mesti gambar ramai2 ( minimum 3 orang )

GAMBAR SENYUM2 MASA SEKOLAH..MANIS TAK??

aku letakkan gambar masa zaman sekolah dulu ( boleh accept ke ni )..janji gambar senyum yang lebih dari 3 orang…

4 – Bina ayat kreatif tentang gambar tersebut ..( aku tak kreatif tapi aku cuba ni )
     -= Senyuman Manis zaman sekolah adalah kenangan manis seumur hidup =-

haha kira ok lah tu..NO IDEA laa…gambar ni adalah hari2 akhir alam persekolahan..nostalgia ni..rindu lak rasa nak pi sekolah balik..

5 – Tag contest ni untuk 2 blog yang lain…jeng jeng kita tengok sapa yang kena..

0.1- Kure2 Kecik –Sbb aku suka header blog dia..tak caye..caye je aaa
0.2- Nuraz — sbb aku suka blog dia..dia pun sporting ( ye kot )
6 – Ni penting ni..semua dah siap tinggalkan link anda / links entry contest kat CONTEST MANISNYA SENYUMAN ..jgn lupa tau..kalau tak letak link korang nanti sia sia je entry korang nanti..
Tarikh tutup contest nih 1 Januari 2011, tp penganjur boleh ubah tarikh tutup tanpa notis awal

Check Also

stadium baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT. Satu majlis pelancaran rekabentuk dan konsep stadium bola …

5 comments

  1. ada kot pulak..macam was-was ja dgn aku..huhu..takpe..mekasih tag..aku join tapi postpon jap..dateline lambat lgi..hehe…nak kena selongkar gambo jap

  2. huhu..mana ada was was..nak jadikan cerita tu..aku tahu ko sporting..sbb tu ko rajin komen kat sini..huhu..

  3. thanks..ni mmg gmbar senyum asli ni. hee..semoga senyuman ni mampu meraih kemenangan ye. 🙂

  4. pehhh….meriah nya senyuman…! 🙂

  5. erk!!! kembangh kempis hidung aku header aku kne puji 🙂
    http://KurekureKecik.blogspot.com

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *