Home » Uncategorized » [Contest] Jejaka Terhangat Nak Bagi Henpon Free..!!!

[Contest] Jejaka Terhangat Nak Bagi Henpon Free..!!!

Ada contest ni dari jejaka terhangat..hadiahnya henpon..Dah tajuk contest pun Jejaka Terhangat nak bagi henpon free..tentulah dia bagi je..tak kena bayar punya..( henpon free ni maknanya dia pun dapat free gak ni..hahaha) abaikan je tu..!! So dengan suka sukinya aku pun menjoinkan blog aku ni untuk memeriahkan lagi contest Jejaka Terhangat ni..!!
opss..cara nak join contest ni cam ni..

1- buat 1 n3 yang bertajuk [Contest] Jejaka Terhangat Nak Bagi Henpon Free..!!! [ dah buat..tengok atas tu ]

2- letakan banner contest kat n3 tu..besar besar [ dah dah dah..huhu..mcm2 la ekau ni jejaka ]

3- Bagi sebab kenapa korang nak menang contest ni..dalam sebab tu mesti letakkan nama Jejaka Terhangat beserta link ke blog beliau.. [ wah melampau lampau permintaan dia ni..haha..sebab ada kat bawah ]Sebab aku nak menang contest ini adalah kerana aku memang layak menang..memang tak syak lagi..haha..lagi pun dengan menang contest ni aku akan dapat merasai kehangatan aura dari Jejaka Terhangat dimana aku akan bertambah semangat..huhu..lagi pun aku tak pernah menang contest jadi biarlah aku yang menang contest Jejaka Terhangat ni..Kerana Hangat Jejaka Terhangat membuat aku semangat..tak gitu Jejaka Terhangat.. kalau tak menang gak kali ni kena panggil jejaka terhangit laa..haha..just kidding..wakaka..peace!!

4- Copy paste banner contest .. [ korang pergilah copy kat blog Jejaka tu di SINI ]

5- Tag 6 orang blogger [ nak ramai laa pulak si jejaka ni ]

xCyber
Dhia
Azli
Yas
nOWra
MJ

6- Last sekali link kan n3 korang pasal contest ni kat SINI

Mari Mari Join contest terbaek dari Jejaka Terhangat <==== siap promosi lagi tu..tak menang tak tahu laa..haha

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

3 comments

  1. Saya dah join juga, Kak K-Poh yang tag. Ok kita bersaing dengan cara yang positif.

  2. kiz dgn cempaka..dua2 akak k-poh yg tag..kalau sapa2 menang..jgn eksen tau!!!!!….heee..

  3. JT datang mau mengecheck penyertaan..thanks join.nanti check senarai nama kat blog JT yek..gudluck..=)

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *