Home » Uncategorized » CKT Besar Punya

CKT Besar Punya

Salam..dari BW tipu lebih baik kita jalan jalan cari makan..kali ni jom terjah port ni lak..Nama restoren ni Old SkooL Cafe yang terletak Bandar Baru Seri Jempol.. Tapi apa yang menarik yang 1st kita akan nampak ialah satu banner Char Kuey Teaw Besar Punya..haha.Apa yang besar aku pun tak tahu..!!

Kat cafe ni macam2 makanan ada tapi yang paling femes adalah char Kuey teaw..!! Kat sini kita boleh pilih macam2 version Char kuew teaw..nak yang biasa..yang special..yang double special dan lain lain..Apa yang best sini kita leh pilih sendiri apa bahan yang kita hendak letak dalam Char Kuew teaw tu..

Tapi aku dengan selambanya mengorder Char Kuew Teaw Double Special ( tambah kerang , daging , ayam dan udang )..Special tu biasalah..Tapi aku order double..aku ingatkan sket mcm kat kedai2 yang biasa aku pergi..tapi nah kau..sikit lagi nak sedulang..hahaha..terkedu kejap fikir cam ner nak habiskan ni..haha..tapi dari segi harga memang berbaloi sebab sedap dan banyak..hahaha.. jom makan makan.!!

Double Special + udang + daging + ayam + kerang.Harga RM 9.50 ..tapi memang berbaloi..sebab aku mabil double..kalau nak murah lagi ambil special atau biasa biasa je..

Kemas..bersih ..selesa.. Old SkooL Cafe

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

12 comments

  1. mcm sedap, tau jauh la bro. hahaha

  2. hamboi…..bila nak belanja saya nie???

  3. menggelegak perut saya bila tgk CKT besor punya.hehe

  4. waaa..sedapnye ckt tu…
    ni ngidamnnk mkn nie..nyum3

  5. @zoebukan macam lagi dah..gerenti sodap sampai menjilat garpu dan sudu..pinggan eh jangan jilat nanti nampak sangat buruk perangai..haha

  6. @Danielakalau mau datang n9..leh laa belanja..np punyo..

  7. @Tinta NurAzwah sampai mengelegak eh perut..kalau dah rasa tak tahulah camner lak

  8. @nOrakalau datang n9 ( jempol ) leh lah cuba pekena CKT..memang terangkat ..

  9. wah orang nogori jugak yea same la pulok hihihi, bandar sri jempol tuh dah dekat dah ngan kampung hikhikhik

  10. ada jugak CKT kat sana yaa..ingatkan kat penang jer yg pemes..!!!

  11. Waaa sedapnya!!!! Ni salah satu makanan kesukaan saya. Tapi kadang orang masak tak letak kerang..tak sempurna la Char Kuew Teaw tu…mesti ada kerang baru best.

  12. eh kire ok gak la harge CKT spesel..sikit ari lg wa singgah..hikhik

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *