Breaking News
Home » Santai » Cinta Pertama Ku

Cinta Pertama Ku

Cinta..bercinta..jiwang karat..huhu..jangan cakap jiwang karat kat orang..jiwang tu jiwa..jiwa yang penuh cinta..kita lahir pun sebab atas cinta..zuriat kita esok pun atas sebab cinta..tapi cinta yang suci bukan cinta yang bagi-bagi rasa body..tak baik.

Cinta pertama aku..haha..seawal usia aku 11 tahun..padahal masa tu tah tahu ke tak tidak apa tu cinta.Main belasah je.Tapi masa tu cinta malu-malu..tak dernya dapat jumpa-jumpa.Kalau jumpa pun kalau ada kenduri kahwin..dapat ler jeling-jeling.Tu ler cinta bebudak..cinta dari jauh..sebabnya bukan tahu apa pun cinta tu apa.Cuma ada perasaan suka orang..aku nak dia..dia nak aku..entah apa yang hendak tah.

Tapi yang paling sibuk masa tu adalah orang tengah merangkap posmen berbayar..dua posen..mcm cerita P.Ramlee.Surat la beb..zaman dulu mana ada hanphone ni..kalau sekarang budak sekolah rendah pun dah pakai i-phone..surat yang siap tepek2 bedak kasi wangi..huhu..

Sisipan Bawah : sekian cerita cinta aku yang langsung tak der feel cinta kalau di baca..merepek semata..tapi moralnya..cinta pertama aku bukanlah cinta terakhir..kah kah..

Check Also

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search. Lagenda kini kembali. Itu sudah pasti ungkapan peminat tegar muzik …

18 comments

  1. siap letak bawah meja pmpuan tu… kih kih kih..

  2. dulu time pakai surat2 best kot. macam klasik gila

  3. awal gila tangkap cintan 😛

  4. ::ini belog saya . cinta hati saya::

    halamak . awl tu . 11 taon da cinta2 . hee:)

  5. rasa2 sy ada simpan lagi surat tepek2 bedak wangi tu, hukk…

  6. pewittt
    awainyeeee bercintaaannn

  7. cinta itu buta. heheh

  8. cinta pertama masih di kenang wpun pahit..

  9. amboi kiz! awalnya dia bercinta hehe..

  10. bukan cinta apa pun ..umur 11 tahun bukan tahu apa..huhu..cinta beruk kot..kah kah

  11. betul tu..cinta pertama xsemestinyaa cinta terakhir…(mengenangkn nsib)

  12. hahaha.. ape dh jadi ngn gurl tu skrg ek?? =P

  13. terase la pulak sebb ade ckp pasal jiwang,uhuhu,.tapi yg kite kata sebab jiwang yg lebih2, yg dibuat2,yg tak natural,emm,..

    bdw,kecik2 pun dah pandai yea;)

  14. masih ada rasa cinta lagi ke??

  15. mesti cinta monyet kan? hehe!

  16. “cinta pertama aku bukan cinta terakhir”
    hahahaha
    tu yg plg power tu kiz!

  17. 11 tahun dah bercinta?time tu dah sunat blom?haha

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *