Home » Uncategorized » Cinta..!!! Apa Bendanya Tu.?

Cinta..!!! Apa Bendanya Tu.?

Cintaku Mekar Di Langit …( google yg bagi ni )



cinta memang best, asyik dan indah… tapi kalau terbawa2 ia akan melalai kan.. cinta jugak akan buat kita bahagia, gembira dan sedih….ia nye sukar utk diungkapkan… kadang2 ada org macam hilang pedoman sebab putus cinta,ada yang mengadai apa yang ada untuk buktikan cinta ( cinta sesama manusia je pun )… adakah berbaloi dgn apa yg kita buat itu???…yang pasti cinta terhadap allah adalah cinta yang kekal….cinta ibubapa membawa kesyurga cinta manusia indah hanya sementara..jadi hargai lah cinta itu jika ia masih ada…supaya kita tidak menyesal dikemudian hari…seperti aku mencintai persahabatan yang telah terjalin sepanjang aku blogging…!!


Sudikah anda2 semua bersahabat denganku..??



Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

16 comments

  1. bila Allah cintakan kita, seluruh warga langit dan bumi akan turut cintakan kita~ ^_^

  2. kita semua sahabat…

  3. cinta itu pengorbanan lohh 😀

  4. aku juga mencintai sahabat2 blogging ;p
    pelikkan, tak penah jumpe tp cm close jer

  5. ..:: Cinta bunga, bunga layu ::..
    ..:: Cinta manusia, manusia mati ::..
    ..:: Cinta Allah, cinta Abadi ::..

  6. sudi sahaja, sahabat maya 🙂

  7. aku nak cari orang yang dapat mencintai aku sebagai seorang sahabat… huhu.. sedih.. takde orang nak bersahabat ngan aku….

  8. saya suke bercinta..hehe..ade sape2 nak bercinta dengan saye tak

    “blog saya di dunia realiti””

  9. persahabatan yang ikhlas…

  10. CINTA begitu luas untk di selami…sukar diungkap dan suka bila dicintai…

  11. cinta itu indah.. cinta itu menyakitkan.. cinta itu pengorbanan.. cinta itu juge buta.. salam kenal dari jz juge kpd sesiapa yang sudi 🙂

  12. Kiz..Bs nk bersahabat dgn kiz forever tau…
    cinta itu anugerah Allah

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *