Breaking News
Home » Berita » CIMB Ultimate Dream Contest

CIMB Ultimate Dream Contest

Kepada pelanggan CIMB ada berita baik buat anda apabila bank itu akan melancarkan Kempen CIMB Ultimate Dream Contest bermula dari 20 November 2014 sehingga 15 Febuari 2015. Berbagai tawaran hadiah menarik menanti semua yang menyertai kempen ini.

CIMB Ultimate Dream Contest

CIMB ULTIMATE DREAM CONTEST

CIMB Bank menawarkan tiga unit kondominium mewah di Pantai Sentral Park sebagai hadiah utama bulanan. Menarik bukan ? kondominium mewah untuk hadiah bulanan bernilai RM730,000. Selain itu tiga unit Inwood Residences di Bukit Kerinchi dan 106 unit iPhone 6 turut ditawarkan sepanjang kempen CIMB Ultimate Dream.

BAGAIMANA UNTUK LAYAK SERTAI CIMB ULTIMATE DREAM
Pelanggan layak secara automatik menyertai pertandingan ini dengan hanya mendaftar untuk perkhidmatan atau berbelanja menggunakan produk runcit CIMB Bank atau CIMB Islamic. Produk terbabit ialah kad kredit/debit, deposit, hartanah, ASB, pembiayaan sewa beli dan pinjaman peribadi, pelaburan pengurusan kekayaan serta insurans dan insurans takaful.

KETERANGAN PRODUK CIMB DAN INFO KEMPEN
Maklumat lanjut mengenai produk dan juga pertandingan itu boleh diakses menerusi laman sesawang www.cimbbank.com.my atau www.cimbislamic.com

Check Also

carta keputusan Liga Super 2018

Keputusan Liga Super 10 Februari 2018

Keputusan Liga Super 10 Februari 2018. Empat perlawanan Unifi Liga Super Malaysia 2018 berlangsung. Keputusan …

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *