Menu Tutup

Cikgu Aishah Yang Popular

Siapa sebenarnya Cikgu Aishah yang secara tiba-tiba menjadi perbualan hangat di media sosial sehingga menjadi viral. Apakah punca Cikgu Aishah Yang Popular ini menjadi tumpuan pengguna media sosial.

gambar viral cikgu aishah
gambar viral cikgu aishah

Gambar diatas dikatakan mula trending dan menjadi viral apabila Foto puteri mula viral apabila dikaitkan dengan satu surat yang kononnya dari seorang bapa yang ingin berkenalan dengan guru yang mengajar anaknya. Biasalah cikgu muda dan cantik memang menjadi tumpuan.

Siapa Cikgu Aishah ? Cikgu Aishah atau nama sebenarnya Puteri Aishah binti Sulaiman berumur 21 tahun dan merupakan seorang guru sementara di salah sebuah sekolah awam sekitar Kuala Lumpur. Puteri ditugaskan untuk mengajar subjek Bahasa Inggeris di sekolah itu sehingga Mei 2015. Begitulah serba sedikit biodata Cikgu Aishah.

Puteri Aishah @ Cikgu Aishah merupakan antara pengguna aktif laman sosial terutama Facebook , Twitter dan Instagram. Beliau banyak berkongsi tentang aktiviti lakonan dan peragaan bersama pengikutnya di instagram. Cikgu Aishah juga telah tersenarai sebagai salah seorang calon untuk pertandingan Dewi Remaja 2014/2015.

Respon Cikgu Aishah a.k.a Puteri Aishah berkaitan gambar beliau dan surat di laman sosial yang dipetik di laman Astroawani.

Whatsapp Cikgu Aishah
Whatsapp Cikgu Aishah – sumber Astroawani.com

 

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *