Menu Tutup

ChatSim Buat Kaki Melancong

ChatSim Buat Kaki Melancong. Anda selalu ke luar negara ? Berada di negara asing berminggu-minggu atas urusan kerja atau melancong. Kini anda ada pilihan untuk penjimatan tanpa bayar kos perayauan ( Roaming Charges ) untuk talian anda. Namun ikut maklumat, ianya terhad pada teks sahaja.

ChatSIM merupakan kad SIM yang membenarkan pengguna berkomunikasi menggunakan aplikasi mesej tanpa had termasuk WhatsApp, Facebook Messenger, Line, WeChat, Skype, ChatOn dan pelbagai lagi. Untuk mesej bergambar dan video anda akan dikenakan cas tambahan mengikut kadar yang telah ditetapkan di negara yang dilawati. Di Malaysia, pengguna SIM ini akan disambung ke rangkaian Maxis.

ChatSim boleh digunakan di lebih 150 negara dengan 400 penyedia rangkaian komunikasi. Sim ini hadir dengan dua pakej ChatSIM dan ChatSIM Plus dimana kedua-dua pakej ini hanya berbeza dari sokongan rangkaian dan negara.

ChatSim
ChatSim

The most anticipated ChatSim is now available for pre-order – The world’s first sim that lets you chat anywhere in the world without Wi-Fi and even without roaming charges. Price is just RM64.90 only (inclusive of 6% GST) for 1 year subscription.

Harga ChatSim di Malaysia hanya RM64.90 dimana pengedar rasmi adalah DirectD. Untuk keterangan lanjut anda boleh melawat laman  http://www.directd.com.my/chatsim .

sumber Facebook DirectD

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *