Home » Santai » Cendol Nogori Yang Sedap Layan Sampai Licin

Cendol Nogori Yang Sedap Layan Sampai Licin

Baru sempat nak update. Banyak kerja kesana kemari. Tadi balik dari Bahau atas urusan perbankan singgah kejap kat Rompin. Sebelum tu kat Bahau melantak dulu nasi ayam gemas mustafah ( original ). Masa sampai Rompin aku singgah dulu. Kedai cendol nogori milik mertua blogger Kak Miza. Layan cendo memang best tapi macam biasa effect dia. Aku mengantuk tahap gaban. Alah minuman bersantan kot aku ni.

Tapi hari ni merasa cendol percuma. Faridah biras kak Miza yang belanja. Nak makan makan tak larat dah. Jadi layan cendol je..kalau ada jalan-jalan Negeri Sembilan jangan lupa singgah Cendol Nogori..cendol top ni brooOoo

Cendol nogori ..siap untuk santapan

 

Settle sudah..

Banyak sahaja port menarik untuk melayan cendol ini dengan berbagai tawaran dan rasa. Setiap tempat ada kelebihan tersendiri. Hanya peminat cendol sahaja yang dapat menilai.

Check Also

Taatlah

Assalamualaikum teman.. andai apa yg aku tulis ini salah dan tidak benar betulkanlah dengan hujah …

12 comments

  1. perghh tu dio cendol dah datang. haha lama dah x makan cendol jugak.. humm

  2. ada masa dtg la merasa cendol pilah.. sedap jugak bro.. kih kih kih

  3. amboi2…dpt free ke kiz?alolo…nnt kizz call awal2 akak,kita mkn sama2 ngan kwn2 lain.

    camner leh dpt free?kwn pah ye?pah tu anak angkat mertua..hehe.

  4. uyooohhh licin tu bro…

  5. Eh,,eh,,,ni cendol kat rumah saya..

  6. “amboi layan cendol pulak..dah tak nmpak org dah tu..”

  7. sedap pulak…saudara tinggak kek mano

  8. tgk muka pun dah tau cendol tu memang terbaikkkk

  9. sodap eh..kalau kat bahau,suka singgah restoran masria selera timur.best..huhu

  10. perghh sedap cendol tuh..bro kalau nak rasa cendol top of the year kat kelantan(main agak je tapi gerenti sedap punye hehe),meh terjah kat rantau panjang heheh..

  11. Jum p kelantan.. Mkn cendol.. Mtk syuk lanje.. Hahaha.. Cendol lg sdp dri ABC okeh.. Nak2 mkn tgh pns.. Pehhh~ Dapnye.. Nyumnyummmm~

  12. lame tak pekena cendol, hehe XD

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *