Breaking News
Home » Santai » Cantikkan ?

Cantikkan ?

As salam dan salam sejahtera buat semua sahabat sekelian.Tak kiralah sahabat dari mana pun..dunia maya mahu pun rialiti..tetap sahabat namanya. Baru je lepas tukar dan susun atur blog ni. Sempena ramadhan ni tukar tempalate baru la eh..haha.. sebenarnya tak ada kena  mengena pun.. cantik tak ? opss.. aku bukan tanya pasal blog aku ni cantik ke tak. Blog aku tak pernah tersusun rapi..haha.Yang aku tanya pasal gambar tu.Gambar bulan atas laut tu.. gambar tu aku ambil kat facebook..tu pun orang yang share.. 
Memang banyak benda cantik kat bumi ciptaan Allah ini. Kekadang kita dapat melihat sendiri depan mata, kekadang setakat kat gambar pun jadilah..itu pun kira syukur ada yang nak sharekan..
Tapi yang aku nak bagi tahu sebenarnya.. syukurlah kita masih diberi ruang untuk menikmati hidup lagi.. yeah..siapa tahu tidur malam ni..esok dah tak bangun-bangun dah.. jadi jagalah dan penuhilah sisa hidup yang ada ini dengan perkara yang di suruh dan tinggalkan perkara yang dilarang..
MENGHITUNG HARI MENANTI RAMADHAN

Check Also

keputusan piala malaysia 18 julai

Keputusan Piala Malaysia 18 Julai 2017

Keputusan Piala Malaysia 18 Julai 2017. Aksi TM Piala Malaysia kembali dengan 8 perlawanan berlangsung …

4 comments

  1. selamat berpuasa 🙂

  2. bulan nak terbenam.. SubhanaAllah memang sangat2 cantik.. tak pernah kot dapat tgk macam nie. teratur ape blog kiz nie.. ok je loading pun cepat :)betul2.. syukur sangat2 kan masih hidup hingga kini dapat menikmati alam semulajadi dan pengalaman2 dalam hidup..

  3. Ciptaan Allah S.W.T semuanya sebaik baik ciptaan dan kita perlu bersyukur atas nikmat yang diberikan.

    p/s:Selamat menyambut bulan ramadhan al mubarak.^___^

  4. subhanallah..cantiknyaa 🙂

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *