Home » Uncategorized » Burung Aku Diikut .. Lari

Burung Aku Diikut .. Lari

Kenapa dia ikut burung biru aku..rasa rasa burung tu bukan selalu pun keluar sangkar.Jiran sebelah rumah pun tak tahu aku ada bela burung biru.Tapi tetiba je ramai yang kejar-kejar burung biru tu..encik perhilitan pun ada kejar gak ke.Adakah burung biru tu salah kalau bela..tapi kenapa mereka kejar-kejar eh..terbang tinggi burung terbang..jangan sampai kantoi…
Oiiiii kiz dah merepek dah..inilah dia kalau jenis tak cukup tidur..heboh pasal burung biru..padahal aku sendiri dah macam kelawar dan burung hantu..siang mengantuk malam berjaga..nak buat macam mana dah mata tak mahu lelap..”tanya pada mata apa sebab tak lelap..nanti jawab mata..mulut tak nak sangap..”.Ok berbalik semula pada burung biru tadi..dalam IC dia tulis twitter..mamang jarang aku login..sebulan tu kekadang sekali pun payah..tapi apa yang aku peliknya kenapa ramai lak yang follow…
Tapi yang menjadi pelik yang melampau , yang follow tu pula semua yang belah mat salleh tu..yang putih dan yang negro..Malaysia ada ler sorang dua je..tak aktif pun ada yang ikut..apa motif eh agen2 dari barat ni follow..nak spammer ler tu..kah kah..memang confirm dah..bila check memang pun..tah apa apa bisnes tah yang dia suruh aku masuk..haha..tapi kalau korang nak follow aku leh gak..kenal kenal..twitter aku..kah kah.

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

10 comments

  1. hahahahah… twiter saya pon x aktif.. tapi x da pon sapa2 nak follow..hahahah

  2. wah…sama ar…
    sokong..
    sebulan sekali je… huhu
    retis boleh la 2second 1…
    hahaha

  3. agak@ kalau FB sebulan skali tahan tak 😛

  4. haha..twtter plak…gua ade je tp x aktif le twitter ni kiz..hehe..

  5. mmg depa pakat nk anta spam byk2 la kiz..hahaha

  6. ciss twitter rupenye hahaa..
    shida pon xaktif..skadar ada je huhu..

  7. kejar burung biru takpe..jangan orangnye yang kena kejar…

  8. ::ini belog saya . cinta hati saya::

    choki la tak xtif . sbb tak reti gune . heee

  9. aku takde twitter pon bro.ni sejak ada blog..tunggang langgang aku punya fb..takleh nak handle bebanyak.huhu

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *