Menu Tutup

Bukan Semua Orang Suka Menulis

Assalammualaikum..selamat berhujung minggu.Memang minggu ni agak lemau sikit aku berblogging..banyak urusan.

Tadi ada member aku tanya, apa yang aku dapat bila buat blog ni.Aku cakap ler aku dapat kepuasan dengan apa yang aku tulis.Dapat kawan maya.Tapi dia macam tak puas hati dengan jawapan aku.Dia cakap tak kan itu je..ermm..apa lagi yang aku dapat ekk..Jadi dengan kereknya aku tunjukkan akaun nuffnang aku tu..taraaaaa.Bila dia tengok jumlah yang belum cash tu campur dengan yang telah cash tetiba dia cakap..” aku pun nak buat blog lah macam ni ” ceh..nampak duit punya pasal baru nak buat blog.Apo pun tak boleh..

Bila aku cakap buat blog ni kena rajin menulis untuk update..sebab aku cakap ini bukan Facebook.Kena buat cerita..kena peka isu semasa..kena pandai imaginasi..terus dia cakap..” malaslah macam ni..susah la” aik..tu macam ka.Tadi kemain semangat.Jadi bukan semua orang rajin atau minat menulis..tapi semua orang minat duit..hahaha..

Petang ni Malaysia vs Liverpool..sokong Malaysia weii..haha( birukan Bukit Jalil )
Selamat beramal semua..!!

10 Comments

  1. toyolkiut

    hehe..
    TK ngn kwn kiz tu geng la..
    TK suka mngira, x brapa gemar mnulis.
    sbb tu SPM bhasa mlayu x pass..
    huhu..

    syabas kiz..
    mmg benar, nk mnulis ni kena ada skill gak, x boleh hentam je. kan? kan?

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *