Home » Uncategorized » Bukan Semua Orang Suka Menulis

Bukan Semua Orang Suka Menulis

Assalammualaikum..selamat berhujung minggu.Memang minggu ni agak lemau sikit aku berblogging..banyak urusan.

Tadi ada member aku tanya, apa yang aku dapat bila buat blog ni.Aku cakap ler aku dapat kepuasan dengan apa yang aku tulis.Dapat kawan maya.Tapi dia macam tak puas hati dengan jawapan aku.Dia cakap tak kan itu je..ermm..apa lagi yang aku dapat ekk..Jadi dengan kereknya aku tunjukkan akaun nuffnang aku tu..taraaaaa.Bila dia tengok jumlah yang belum cash tu campur dengan yang telah cash tetiba dia cakap..” aku pun nak buat blog lah macam ni ” ceh..nampak duit punya pasal baru nak buat blog.Apo pun tak boleh..

Bila aku cakap buat blog ni kena rajin menulis untuk update..sebab aku cakap ini bukan Facebook.Kena buat cerita..kena peka isu semasa..kena pandai imaginasi..terus dia cakap..” malaslah macam ni..susah la” aik..tu macam ka.Tadi kemain semangat.Jadi bukan semua orang rajin atau minat menulis..tapi semua orang minat duit..hahaha..

Petang ni Malaysia vs Liverpool..sokong Malaysia weii..haha( birukan Bukit Jalil )
Selamat beramal semua..!!

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

10 comments

  1. hehe memang ramai macam tu kiz.. kwn2 pun bile tunjuk nuff baru semua cerah mata.. 😀

  2. betul3! ingat senang ke nak dapat duet tuh pun.

  3. hehe..
    TK ngn kwn kiz tu geng la..
    TK suka mngira, x brapa gemar mnulis.
    sbb tu SPM bhasa mlayu x pass..
    huhu..

    syabas kiz..
    mmg benar, nk mnulis ni kena ada skill gak, x boleh hentam je. kan? kan?

  4. haha..pasal duit,ramai nak berblog kiz…er..aku dah nak stnby g bukit jalil nie..haha..jumpa kat situ yer..

  5. klu syaz tuntukkan duet nuffang syaz x de sape nak join berblog kot..haha..ciput ja..

  6. amboiii tgk duit terus laju je ye.pastu blog bersawang tak mo update

  7. sbb suka menulis dan bercakap..tu yg kpah buat blog tu..tapi kalau tunjuk nuff…alahai…ciput..!!!

  8. Kiz,

    rajin menaip tu bagus kan.
    tapi entry kena mantap..
    baru buat blog, slow-slow kayuh..
    hehe 😀

  9. hehe, menaip itu satu kepuasan XD

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *