Breaking News
Home » Bicara Blogger » Bukan Sekadar Sepet

Bukan Sekadar Sepet

Bukan Sekadar Sepet tapi sepet yang ada cerita dan informasi. Kenapa tetiba sepet menjadi tumpuan. Siapakah yang sepet. Selalunya sepet berkaitan rapat dengan mata. Sebab mana ada benda lain yang sepetkan. Ada lagi satu sepet iaitu blog. Blog Ciksepet.com.

ciksepetdotcom

Apa ada pada blog CikSepet ? Macam-macam ada dalam tu. Blog yang digarap secara santai tapi berinformasi. Sesuai sangat untuk pembaca yang suka cara penyampaian santai. Santai sangat ke?

Berbagai topik ada dalam blog cikSepet.com yang boleh anda baca. Ada hiburan, kecantikan , tips dan petua termasuk telekomunikasi semasa dan catatan kehidupan pengalaman penulis blog itu.

Kalau anda ingin mengetahui perkembangan terkini drama-drama terbaru banyak info anda boleh dapat disana termasuk sinopsis, OST siap video dan lirik lagu. Selain itu ada juga pautan tonton secara online bagi yang ingin menonton kembali drama yang anda mungkin terlepas.

Bab kecantikan pula banyak review produk yang dibuat oleh penulis beserta toturial dengan menjadikan diri sendiri sebagai model. Kepada peminat bab-bab cantik comel engkau daboom bolehlah baca artikel disana.

Ada juga bab-bab berkaitan dengan telekomunikasi kerana penulis memang terlibat secara langsung dengan bab-bab telekomunikasi ini. Mana tau ada offer menarik dari dia yang boleh anda dapat dari SIM card sampai ler ke produk yang ditawarkan.

Siapa penulis CikSepet.com
Bila anda melihat gambar penulis pasti anda tahu kenapa blog ini dinamakan CikSepet. Tapi nama sebenar dia Lisa je.

ciksepet
Penulis Blog Ciksepet.com iaitu Lisa

Blog ciksepet juga ada offer untuk pengiklanan , review produk dan macam-macam lain boleh terus berhubung dengan Lisa menerusi therylisa@gmail.com atau Whatsapp: 0199009213

Review sikit-sikit je, kalau nak tahu lebih sila terjah terus ke www.CikSepet.com

Check Also

BICARA BLOGGER Khairul Gila Modified

Assalammualaikum,kembali lagi kita dalam segmen BICARA BLOGGER.Kali ini kita bersama seorang lagi blogger yang memang …

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *