Breaking News
Home » Uncategorized » Buffet Ramadhan Casa Ombak

Buffet Ramadhan Casa Ombak

Buffet Ramadhan Casa Ombak – Sebut tentang buffet pasti juga kita ingin tahu apa itu buffet. Apa itu buffet? Buffet adalah satu cara pelayanan yang lebih kepada layan diri atau dalam bahasa inggerisnya food self service. Buffet mengharuskan pelanggan mengambil makanan sendiri. Mudah sahajakan untuk kita memahami apa itu buffet. Jadi sempena ramadhan 1435H / 2014M ini , berbagai pakej buffet ramadhan disediakan. Salah satu pakej buffet yang menarik untuk anda cuba adalah Buffet Ramadhan Casa Ombak yang disediakan oleh Ombak Creative. 

PENGURUSAN BERPENGALAMAN MENJAMIN KUALITI BUFFET RAMADHAN ANDA
Tidak perlu risau tentang kualiti dan kemampuan buffet ini memenuhi selera anda. Buffet Ramadhan Casa Ombak ini diuruskan secara profesional oleh syarikat Ombak Creative yang telah berpengalaman selama 10 tahun dalam pengurusan event katering , majlis perkahwinan , majlis koperat , majlis persendirian dan lain-lain lagi. Ombak Creative merupakan syarikat pengurusan event dibawah Casa Ombak Sdn Bhd. Jadi jangan ragu-ragu , anda pasti berpuashati dengan dengan Buffet Ramadhan Casa Ombak di bawah Ombak Creative. 

BUFFET RAMADHAN CASA OMBAK

Bila sudah tahu serba sedikit tentang Buffet Ramadhan Casa Ombak yang diuruskan oleh Ombak Creative, pasti akan timbul pula pertanyaan. Dimana lokasi ? Lokasi Buffet Ramadhan Casa Ombak ini adalah di Casa Ombak Banglo , No 22 , Jalan Damai Off Jalan Ampang. Jadi lokasi ini sesuai sangat untuk warga Kuala Lumpur yang ingin merasai kelainan dalam suasana berbuka puasa secara buffet. Kenapa akan ada kelainan ? Kelainan yang dimaksudkan adalah kerana buffet ini di buat secara ala ala dalam taman secara terbuka. Suasana yang menarik dengan juadah yang menarik pasti akan membuat anda tertarik dengan buffet ramadhan casa ombak ini. Percayalah, belum cuba belum tahu, sudah cuba pasti mahu lagi.


LOKASI BUFFET RAMADHAN CASA OMBAK

JUADAH BUFFET RAMADHAN CASA OMBAK TERBAIK
Dengan konsep terbuka ala taman , Casa ombak memberi keselesaan anda memilih juadah dengan sistem stall terbuka. Berbagai pilihan juadah disediakan dengan konsep makanan kampung dan juga disediakan instant cook corner. Jadi inilah masa anda untuk merasai sesuatu yang hebat untuk majlis berbuka puasa anda bersama keluarga, sahabat atau pun persendirian.

HARGA BERPATUTAN NILAI TIADA TANDINGAN DI BUFFET RAMADHAN CASA OMBAK
Dengan hidangan yang berbagai dan menarik , bukanlah menjadi masalah dengan nilai harga yang ditawarkan oleh Ombak Creative untuk anda. Harga yang ditawarkan sangat berpatutan dengan apa yang akan anda rasai , lalui dan nikmati sepanjang berada di lokasi buffet ramadhan casa ombak.

Harga Buffet Ramadhan Casa Ombak

Dewasa – RM55.00 nett
Kanak-Kanak – RM27 nett ( 5-12 tahun ) 

Selepas selesai berbuka puasa , anda juga boleh menunaikan solat maghrib bersama pelanggan lain kerana tempat untuk bersolat juga disediakan. 



TEMPAHAN BUFFET RAMADHAN CASA OMBAK
Kepada anda yang ingin membuat tempahan Buffet Ramadhan Casa Ombak, boleh hubungi kami segera ditalian:
Call/Whatsapp : Akma Omar 013 2680001

Tel : 03 21818750

Call/Whatsapp : 013 624 1417

Call/Whatsapp : 012 662 1062

Facebook page : Ombak Creative page <— dapatkan perkembangan terkini berbagai perkhidmatan dari Ombak Creative secara pantas ๐Ÿ™‚

Contest Duit Raya Casa Ombak ini dianjurkan oleh AkmaOmar.com, ditaja oleh Pengurus Perkahwinan Ombak Creative, Lelaki Kacak, Roti Boom Asli, Custom Tshirt, Denaihati.com, Inspired Magazine, Profhariz.com, KitePunye.com, Zoncinta.com, Jawatan Kosong Kerajaan, Exam PTD

Check Also

najib letak jawatan

Najib Letak Jawatan Presiden UMNO Dan Pengerusi BN

Najib Letak Jawatan Presiden UMNO Dan Pengerusi BN. Akhirnya setelah banyak desakan dari kalangan dalam …

5 comments

  1. Salam Ramadhan 1435H. Saya datang berkunjung kerana kita sama2 masuk contest Buffet Ramadhan Casa Ombak. Semoga berjaya.

  2. good luck bro..semoga berjaya ๐Ÿ˜€

  3. wah entry yang sangat menarik..all the best ye..jom ke blog saya pula Buffet Ramadhan Casa Ombak

  4. Muhamad anuar Marsib

    Good Luck! Semoga berjaya menjadi salah seorang pemenang Contest Buffet Ramadhan Casa Ombak!

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *