Breaking News
Home » Uncategorized » Bookmark Itu Tanda Buku Dan Dah Tentunya Bukan Muka Buku

Bookmark Itu Tanda Buku Dan Dah Tentunya Bukan Muka Buku

Habis sudah debaran Piala Malaysia..nak tunggu final je lagi ni..jadi kita masuk semula ke entri-entri yang meraban..dah blog separa peribadi…cerita yang ala-ala macam tu la kan..janji jangan cerita dalam kain pun tulis kat blog..bikin buka pekung didada ja..Sebab ada yang boleh di cerita..ada yang tak boleh..hal-hal yang terlalu peribadi simpan laa untuk diri sendiri je.
Berbalik pada bookmark atau penanda buku…terima kasih sebab ada yang selit-selitkan penanda buku kat blog aku ni..haha..tak sangka juga ada yang sudi-sudi bookmark blog suam-suam kuku ni..blog yang langsung tak sensasi macam blog orang lain.Bila aku tengok laporan traffik untuk blog ini nampaknya ada yang menunjukkan dari bookmark.Maknanya ada la yang bookmark blog ni..siapa tu eh..sila tampilkan diri..nak tahu gak..huhu.
Sisipan BawahKebijaksanaan menjanjikan kejayaan dan kebahagiaan tetapi jika disalahgunakan akan mewujudkan penderitaan…happy blogging dan selamat berhujung minggu..

Check Also

stadium baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT. Satu majlis pelancaran rekabentuk dan konsep stadium bola …

One comment

  1. bookmark, hehe .teruskan blogging 🙂

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *