Breaking News
Home » Santai » Blog Pilihan 2011 | Orang Lain Yang Menilai Kita

Blog Pilihan 2011 | Orang Lain Yang Menilai Kita

Salam buat semua,harap semua dalam rahmat Allah hendaknya.Tak sampai 2 hari lagi kita akan meninggalkan tahun 2011.Banyak suka duka pahit manis yang kita lalui sepanjang 2011.Yang baik kita jadikan tauladan,yang buruk kita buang jauh-jauh.Apa yang jelas dunia blogger semakin berkembang dengan kemunculan banyak blog-blog yang hebat dan menarik dari berbagai genre.Macam-macam cerita yang dihidang buat santapan minda.Kamu semua hebat wahai rakan-rakanku.

Apa yang paling menarik hujung tahun ini,ramai rakan-rakan blogger yang membuat berbagai entri berkaitan blog pilihan mereka.Macam-macam nama seperti blog of the year , blog pilihan 2011,blog terbaik dan lain-lain lagi.Walaupun ianya tidak rasmi dan lebih kepada pilihan peribadi,namun ianya dapat memberi sedikit semangat buat rakan2 blogger intuk menghasilkan sesuatu yang lebih baik.Masing-masing ada cara penilaian tersendiri.Terima kasih kepada blogger yang menyenaraikan blog aku ini dalam pilihan mereka walaupun aku rasa blog aku ni belum layak untuk dipilih.Terima kasih banyak-banyak.

Aku pun ada bercadang nak menyenaraikan blog pilihan aku untuk tahun 2011..senarai bayangan memang ada ni..sekadar pilihan peribadi atau lebih manis disebut yang terbaik dari yang terbaik..insyallah jika tiada halangan akan adalah kot.

Check Also

keputusan piala malaysia 18 julai

Keputusan Piala Malaysia 18 Julai 2017

Keputusan Piala Malaysia 18 Julai 2017. Aksi TM Piala Malaysia kembali dengan 8 perlawanan berlangsung …

5 comments

  1. selamat tahun baru kiz… apa azam er..haha.. amm..bg gua semua pun yg terbaik so susah nak buat senarai sbbnya nnti ada pulak yg keci hati jeles x iri hati nnti..hehe… pendek kata setiap blog yang gua dah lawati semuanya yang terbaik n semoga lebih bersemangat untuk blogging di thn baru ini.. 🙂

  2. bro kiz mesti banyak pencalonan ni..ye lah,orang lain yang menilai kita kan..kita hanya menerima..all da best bro ^_^

  3. josrevalution : tahun ini azam aku adalah berazam untuk settlekan semua azam tahun2 terdahulu

  4. salam kiz..ekau tak nak buek perkaro yg samo ko?blog mano yg ekau suko?blog den ekau suko tak?kikiki

  5. salam ,

    slmt tahun baru in advanced 😉

    biarlah tak popular pun kan..asalkan blog kita xmenyebarkan perkara2 yg x sepatutnya … 😉

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *