Breaking News
Home » Santai » Blog Buat Aku Crazy Tapi Bukan Jadi Lazy

Blog Buat Aku Crazy Tapi Bukan Jadi Lazy

Blog buat aku crazy tapi bukan jadi lazy .. huhu…tapi sebelum tu minta maaflah ye kalau aku merojakkan bahasa..bahasa melayu campur english..bukan apa nak sedapkan bunyi je.Kali ni cuma nak cerita biasa-biasa je..ringan-ringan macam tu.Asyik nak layan SEO pun tak best juga.Sebab semua perkara yang panas-panas ramai dah rakan-rakan lain yang tulis..nanti banyak sangat entry tentang benda yang sama.

Ini pengalaman akulah ye..kalau anda semua aku tak tahulah.Memang blog membuatkan aku gila..gila untuk menulis dan menyampaikan sesuatu yang baru.Kalau tak dapat nak kemaskini artikel terkini terasa macam tak seronok.Namun dengan keinginan kita nak menulis,menyelongkar maklumat sebenarnya secara tak langsung kita dapat ilmu.Bagi aku kalau aku tulis sesuatu peristiwa atau isu,aku mampu membawanya kedunia kehidupan.Kalau ada yang bertanya atau bercerita tentang sesuatu perkara dapat juga beri pandangan atau sebarkan maklumat..taklah kalau lepak dengan member2 layan kopi tu hanya borak kosong je..

Blog kalau betul caranya memang mampu mendatangkan banyak faedah kepada kita dan orang sekeliling.Walaupun ramai yang pandang sebelah mata je pada blog atau blogger sebab mereka itu tak tahu yang blog lebih mudah dapat ilmu dari Facebook dan twitter..hehe..apa yang perlu dalam tak kiralah nak jadi blogger tegar ke,blogger popular ke..atau blogger suam-suam macam aku ni..yang penting tahu bahagi masa dan dahulukan 5 sebelum datangnya 5..peace!!

Check Also

Keputusan Liga Super 15 Julai 2017

Keputusan Liga Super 15 Julai 2017

Keputusan Liga Super 15 Julai 2017. Hari ini 15.7.2017 merupakan perlawanan ke 16 buat semua …

9 comments

  1. haha..jgn lah sampai crazi pula kiz..ye suka dgn penerangan ni..tp ape 5 sebelum 5 tu../:)

  2. berblog byk faedahnye…sis suka baca blog santai2 je.blog seo sis baca dan tinggal jelah tak pandai nak komen apa

  3. sameeee..sgt lazy nyer pon~
    huhu

  4. apa ada dgn facebook??buang masa dan x dapat apa2..mereka yg pandang sebelah mata pada blogger diorang tu semuanya tong kosong kononnya pandai semua tapi habuk pun x dok..jadi blogger ni boleh juga dpt duit walapun x seberapa..ada nampak faedahnya di situ daripada membuang masa x tentu hala..huh!

  5. ingat 5 perkara sebelum dtg 5 perkara..sihat sebelum sakit,muda sebelum tua,kaya sebelum miskin,lapang sebelum sempit,dan yg last HIDUP SEBELUM MATI……..

  6. ye, blog membuatkan sy crazy =.=

  7. sy da mls sgt nk updet blog.. haish!

  8. puteri pun crazy tentang blog tapi sekarang busy pula…hehehe.sedih sebab tak dapat update macam biasa….

    berblog lebih bermanfaat kan 🙂

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *