Breaking News
Home » Santai » Blog Aku Hitam Putih

Blog Aku Hitam Putih

hitam putih
Ambil kat google
Blog Hitam Putih Kehidupan – Assalammualaikum dan salam sejahtera..berdirinya saya di sini adalah kerana..oi oi dah dah..ingat nak berpidato ke..huhu..ok ok.pejam celik..celik pejam dah hujung minggu..cepat dan pantas masa berlalu.Sedarkah anda..tanya orang ..diri sendiri tah sedar ke tidak.!!Jadi dengan kepantasan masa yang memang tak menunggu kita..cukupkah apa yang kita lakukan selama ini? bersediakah kita bila tiba masanya nanti..masa apa? buat buat tanya pulak..fikir2 sendirilahkan..
Oklah berbalik kepada asal..kenapa blog aku ni tak macam pelangi. Warna pun tak variasi.Bila buka macam tengok TV hitam putih je..tak der warna2 ..yang berwarna cuma iklan je..haha..boringkan tengok benda yang tak der warna ni.
header pun kosong..hitam campur putih macam tahi cicak..haha..maaflah kepada yang kurang senang. Tapi aku suka dengan hitam dan putih ni.Sebab ianya bagi aku membawa maksud hitam putih kehidupan.kehidupan aku ler..
Aku catatkan kat sini bukan apa..sebab ada rakan kat Faceook yang tanya..kenapa tak buat blog warna warni..haha..entahlah aku ni tak pandai nak warna2 ni.Blog aku ni pun dah cukup berat nak loading..ada yang kata lah kan.Tapi aku loading laju je..mungkin sebab aku pakai tenet berkelajuan tinggi..nak tanya ni loading blog ni berat ke? kalau berat leh aku buang mana mana bahagian yang patut..lagi pun aku pakai tempalate original blogspot je..dulu dah try pakai yang lain rasa macam tak berkenan pula.
Ok ler..itu sahaja..membebel panjang2 pun tak boleh buat apa..teruskan keceriaan hari minggu anda..

Check Also

stadium baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT. Satu majlis pelancaran rekabentuk dan konsep stadium bola …

6 comments

  1. aku loading blog ni laju ja sebab aku pakai sreamyx… taktaula bg yang guna berodben plak…

  2. @sayanakhiburan aku dah try pakai berukband celcom dan maxis..ok je..mungkin masalah laptop dia orang kot..hehe

  3. tak pergi timbang ke kat supermarket… 20 sen je pun… nak ukur tinggi and BMI pun boleh… hehehe..jangan marah ye… ok jer…

    sebut pasal hitam putih ni, teringat kat satu artikel pasal, “hitam dan putih: adakah warna?” (wah….siap bagi tajuk formal lagi)…

  4. dulu cm berat ckit..skrg okei je..hihihi..

    cuma kalau pkai netbook…jd berat ckit..sbb nak read more, jd slow…

    yg lain okei dah..sbb mina suka tgk isi..hihihi

  5. i like..hehe hitam itu menawan.. putih itu suci..eehee

  6. blog aku pon hitam putih..hehehhe

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *