Breaking News
Home » Bicara Blogger » BICARA BLOGGER Azhafizah Blogger Sihati Merah Jambu

BICARA BLOGGER Azhafizah Blogger Sihati Merah Jambu

Blogger pertama yang menjadi pilihan dalam segmen BICARA BLOGGER.Segmen ini ala-ala temuramah gitu.Siapa yang tak kenal dengan blogger Azhafizah yang aku lebih mudah memanggilnya dengan Fiza sahaja.Jom kita baca bicara blogger bersama Azhafizah ini.

BICARA BLOGGER Azhafizah Blogger Sihati Merah Jambu

Penulis : Bila mula menulis blog dan apakah yang membuatkan Fiza tertarik menulis blog?
Fiza : Mula bukak akaun blog 2009.Tapi masa tu tak aktif sangat pun.Kemudian mula aktif pada 2010 dan 2011 memang aktif sesangatlah sebab lepas abis study.Fiza tertarik nak tulis blog sebab suka suka je sebenarnya.Isi masa bosan dengan benda yang berfaedah dengan kengkawan alam maya.

Fiza dalam Majalah Remaja
edisi  Julai 2011

Penulis : Apakah perkara atau isu utama yang Fiza ketengahkan dalam blog AZHAFIZAHSihati Merah Jambu”
Fiza : Pada mula berblog banyak kepada personal.Bila dah ramai pembaca,Fiza tukar angin lebih kepada sesuatu yang buatkan pembaca suka,contoh macam tutorial,freebies,japanese notes,recipe dan design.So,tak kan rugi kalau datang tu.hehe…kesimpulan nye tak de keutamaan.boleh dikatakan personal/blogosphere/info

Penulis : Pandangan Fiza tentang suasana blog di Malaysia?
FizaSuasana blog di Malaysia lebih kepada gossip dan isu semasa.Politik tak ketinggalan jugak kot.tengah hot kan sekarang ni.


Penulis : Siapakah yang menjadi idola Fiza dalam menulis blog ?
Fiza : Setakat ni Fiza takde idola.Fiza rasa blog semua orang sama je cerita nya..personal/info/gossip/ sama je kan.Cuma kena yakin pada diri sendiri.Takut terikut ikut style orang pulak.

Penulis : Apakah harapan Fiza dan kata-kata kepada pembaca blog AZHAFIZAH Sihati Merah Jambu?
Fiza : Harapan Fiza untuk pembaca ,Semoga tersenyum datang ke blog Fiza dengan membawa hati merahjambu.Walau tak hebat mana Fiza akan cuba hargai apa yang ada dan berikan yang terbaik.

Terima kasih kepada Fiza kerana sudi berkongsi serba sedikit pandangannya.Lawati blogger Sihati Merah Jambu untuk lebih mendekati Fiza.

Anda berminat sertai segmen ini.Klik DISINI untuk info.

Check Also

BICARA BLOGGER Lyssa Faizureen

Kembali lagi kita berkenalan dengan seorang lagi sahabat blogger kita Lyssa Faizureen.Mungkin ramai yang telah …

9 comments

  1. merasmikan segmen bro kiz hari ni ^__^ thanks.Fiza berbesar hati join segmen ni >.<

  2. wah….bro buat segmen ka….terbaik! hehe

  3. ble nk interview miera lak?hoho

  4. nice…blog fiza mmg menarik..shida sndri terpana ^_^

  5. fiza reka sendiri kn template blog dia tu..

  6. tahniah2 kpd yg ditemuramah dan penemuramah..
    p/s mama tunz ni peramah jerk…huhuhh

  7. wow…mcm rancangan oprah ni…hehe…nice idea bro!

  8. wahwahwah..ade segmen bicara blogger..nice bro! hehe..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *