Breaking News
Home » Uncategorized » Biar Betul Blog Cikai Ni Ada Google Pagerank

Biar Betul Blog Cikai Ni Ada Google Pagerank

“biar betul..biar betul-betul nanti tak payah nak di perbetul..”nyanyi lagu kumpulan Akar jap.biar betul.Apa yang nak di biarkan betul?haha..atau aku yang tak betul..biar betul kau ni! Meh sini aku story mori sikit..

Ni haa ada satu blog ni..update pun setahun sekali..traffik pun tak sampai 10 UV sehari..tapi ada pagerank.Nak kata banyak backlink..kalau dah tak aktif dan tak pemes sapa yang nak linkkan.Blog cikai laa katakan.

Nampak tu..pagerank 1 haha..biar betul sebab aku tengok blog yang hari-hari update dan mesti banyak link pun ada yang pagerank 0..ni dia punya LINK
Tapi aku bukan hentam blog orang haa..ni blog 2nd aku yang aku takeover dari orang rumah aku..tengok url pun dah nama pompuan..kah kah..awal bulan 8 aku tengok pagerank 0 tapi sejak minggu lepas dah pagerank 1 lak..

pstt: entri sesaja nak merapu..sebab hari ni terlambat bangun pergi kerja..dah apply cuti lagi..hampeh.

Check Also

7 perpindahan tertinggi pemain bolasepak dunia

7 Perpindahan Termahal Dunia Dalam Bolasepak

7 Perpindahan Termahal Dunia Dalam Bolasepak. Dunia bolasepak sering dikejutkan dengan perpindahan yang mahal yang …

9 comments

  1. kiz sebenarnya kalo mengikut pagerank google ni bukan tengok slalu update ke ape tapi ntah lah juga..hehe….owh..sngje buat hal ye..mlas lah tu..ahaha…..

  2. ok la tu ade rank juga..hihi

    p/s: aik bleh pulak bgun lambat tak nak pi keje..hihi xP

  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

  4. blog sape tu? usia blog juga mempengaruhi google PR rasanya 🙂

  5. faktor yang mempengaruhi PR banyak. Antaranya keaslian isi blog, external dan internal backlink, lepas tuuu aku pun x tau dah. haha

  6. ok pe..huhu

  7. follower dah 3000 lebih dah tu…kira gempak gak la blog ni.patot la dpt page rank tu…mungkin backlink banyak gak kot.huhu…

  8. hehe, blog aku lagi la cikai. T__T

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *