Breaking News
Home » Uncategorized » Bestlah Korang Dapat BE Nuffnang.. Aku Langsung Tak Der..!!

Bestlah Korang Dapat BE Nuffnang.. Aku Langsung Tak Der..!!

Nuffnang dan BE memang tak boleh dipisahkan.Ibarat irama dan lagu..ibarat kentut dan bau..huhu..pepandai je aku tambahkan..Bila aku ziarah blog sahabat blogger yang lain dalam sehari mesti ada cerita pasal BE.Cerita dapat BE,tips nak dapat BE..tutorial cara nak pasang iklan nuffnang yang betul agar dapat BE pun ada..Tak per itu semua ikut citarasa memasing..
Cerita pasal BE ni..lama dah aku tak dapat BE..kenapa susah sangat nak dapat BE..oit sedarlah sikit kau tu pakai Adverlets..haha..betul..aku pakai Adverlets sebab susah nak dapat BE nuffnang..huhu..opss silap.Aku dulu pun pakai nuffnang gak..tapi baru 3 bulan ni cuba Adverlets..sekadar nak mencuba.Kalau nak tahu semasa aku tinggalkan nuffnang pun lepas seminggu BE aku jadi ME.Sebabnya aku tak tahu,tetiba je nak cuba Adverlets..puas aku fikir kenapa aku tinggalkan nuffnang ketika aku tak pernah putus dengan income BE..entahlah..dah takdir kot..
Tips nak dapat BE dengan mudah adalah dengan tingkatkan pageviews..haha…sebab dulu aku tak ada guna apa-apa tips pun..hantar tiket ke..bodek ke..tarak..yang aku tahu masa tu.tulis..publish..tulis..publish..langsung tak fikir BE..jadi aku sarankan tingkatkan pageview dan isi entri..sebab bukan nuffnang yang pilih blog kita..mereka cuma rekomen je kat advertiser..hehe..itu kata mereka,kalau sebaliknya tak tahu lah kan.

Sisipan Bawah : baru je cash out income nuffnang ke 6 dan terakhir..hehe..masih adakah selepas ini? kalau entri rasa macam meraban maaflah ye..peace!!

Check Also

keputusan piala malaysia 18 julai

Keputusan Piala Malaysia 18 Julai 2017

Keputusan Piala Malaysia 18 Julai 2017. Aksi TM Piala Malaysia kembali dengan 8 perlawanan berlangsung …

15 comments

  1. eden pun haghammmmm tk ponah dapek.. kih kih kih…

  2. ekau cayo x?den x pornah dapat be..silakan percayo..

  3. yang makan makan tu entry “Nyumm” ker… erk ika x pasti

  4. sis pun masih mengumpul..
    sekarang baru tambah churpchurp 🙂

  5. akak pulak baru bulan ni la dapat banyak be..
    sebelum ni sebulan satu be je..

  6. skunk susah lah nak dapat BE..kene rajin bodek la lepas nih.kekeke

  7. haha..sibuk pasai nuff sdngkan yg di gua advertles..huhu…ye memang bukan senang nak cairkan cik nuff tu melainkan naseb menyebelahi pengiklan tu suka kat korang..hahaha..setianya korang dengan nuffnang ye…(^_-)..

  8. peh cashout ke 6 tu bro!! memang masyukk la..trafik bro pon hebat 🙂

  9. sejak kebelakangan nie ade gak dpt BE….
    moga berterusan…..
    huhu…..

  10. alhamdulilah rezeki..=_=

  11. bg aku pasal BE ni tak payah laaa nak tayang2 betul tak bro…low profile lagi baik..jom kita lawan2 pageview..hahha

  12. puteri telah curang dengan nuff …syhh jangan bg tau dia 😛 hahaha

  13. Selalu blogger pompuan yg ramai betul nuff bagi BE..laki jarang buat entry dpt BE hahaha…

  14. wah..taniah kiz

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *