Menu Tutup

Bestlah Korang Dapat BE Nuffnang.. Aku Langsung Tak Der..!!

Nuffnang dan BE memang tak boleh dipisahkan.Ibarat irama dan lagu..ibarat kentut dan bau..huhu..pepandai je aku tambahkan..Bila aku ziarah blog sahabat blogger yang lain dalam sehari mesti ada cerita pasal BE.Cerita dapat BE,tips nak dapat BE..tutorial cara nak pasang iklan nuffnang yang betul agar dapat BE pun ada..Tak per itu semua ikut citarasa memasing..
Cerita pasal BE ni..lama dah aku tak dapat BE..kenapa susah sangat nak dapat BE..oit sedarlah sikit kau tu pakai Adverlets..haha..betul..aku pakai Adverlets sebab susah nak dapat BE nuffnang..huhu..opss silap.Aku dulu pun pakai nuffnang gak..tapi baru 3 bulan ni cuba Adverlets..sekadar nak mencuba.Kalau nak tahu semasa aku tinggalkan nuffnang pun lepas seminggu BE aku jadi ME.Sebabnya aku tak tahu,tetiba je nak cuba Adverlets..puas aku fikir kenapa aku tinggalkan nuffnang ketika aku tak pernah putus dengan income BE..entahlah..dah takdir kot..
Tips nak dapat BE dengan mudah adalah dengan tingkatkan pageviews..haha…sebab dulu aku tak ada guna apa-apa tips pun..hantar tiket ke..bodek ke..tarak..yang aku tahu masa tu.tulis..publish..tulis..publish..langsung tak fikir BE..jadi aku sarankan tingkatkan pageview dan isi entri..sebab bukan nuffnang yang pilih blog kita..mereka cuma rekomen je kat advertiser..hehe..itu kata mereka,kalau sebaliknya tak tahu lah kan.

Sisipan Bawah : baru je cash out income nuffnang ke 6 dan terakhir..hehe..masih adakah selepas ini? kalau entri rasa macam meraban maaflah ye..peace!!

15 Comments

  1. josrevalution

    haha..sibuk pasai nuff sdngkan yg di gua advertles..huhu…ye memang bukan senang nak cairkan cik nuff tu melainkan naseb menyebelahi pengiklan tu suka kat korang..hahaha..setianya korang dengan nuffnang ye…(^_-)..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *