Home » Uncategorized » Best Sangatkah Blog Ini ?

Best Sangatkah Blog Ini ?

Satu soalan ayang sering bermain diminda..kalau bermain dimata tu orang yang angau..haha.Soalannya..best sangatkah blog ini? (maaf guna bahasa campuran)..akhir-akhir ini selalu aku baca di shoutbox mahu pun di komen..sebahagian darinya..

“blog yang menarik banyak info..saya akan datang lagi”
“sebab blog ini best aku terus follow”
“blog ini banyak info..aku suka”
“blog yang hebat..banyak informasi”

Perhh..melangit-langit pujian korang eh..kalau aku jatuh memang terbenam tujuh petala bumi aku ni..serius ke kata-kata korang..ikhlaskah atau ada agenda sebalik tabir.Opss..tapi bagi aku yang menulis ni pula..rasa blog ni belum sampai tahap untuk dipuji..tapi kalau untuk dicintai tu dah dah boleh kot..haha..entri aku masih yang biasa-biasa..tiada yang sensasi…tak sehebat mereka yang sepatutnya anda puji..

Cuma aku akan cuba membuat entri se ori yang boleh..entri ikhlas yang lahir dari otak dan jiwa aku…kalau sesekali aku tersasar buat entri luar dari niche blog ni..maafkanlah ye..SEO katanya..kah kah..

Sisipan Bawah : Sila jangan muntah eh..kalau anda rasa entri ini umpama masuk bakul angkat diri sendiri..haha..aku hanya manusia biasa..

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

15 comments

  1. Dunia Realiti a.k.a Elih

    Keep blogging bro..pujian tu penaik semangat jg kan..

  2. haha..kalo yg kat shout tu dah kompon memang x iklan beri pujian..sbb diorang nak supaya kita mesti ke blog diorang juga..so..jgn silap ok..bkn skali 2 jmpa tabiat org camni..kalo nak puji biar lah iklas ok..huhu..adakah time blogwalking setiap shout dia ada teks yg serupa?..hahaha..sah x iklas org ni..yelah camna pulak dia tahu yg blog ko tu baik,best,good info n mcm lg sdngkan dia bertapak di blog ko x sampai seminit pun..huhu…adei..tu lah dikatakan BW!..relax ye kiz..

  3. hehe klu bw ni ramai yg guna ayat yg sama..

    tapi mmg banyk info pun kat sini
    🙂

  4. kahkahkah!!~~sapela terkene yerk..kuikui…=)

  5. yg ss penah jumpe, org tu kemain la puji2 blog tu.. bila tgk link dia, rupenye link iklan. hampeh bin samdol betol. kehkeh

  6. serius best blog ni. hehe.. hentam je la kiz. orang puji kita terima 😀

  7. org akan puji walaupun kita tak tahu dia tu ikhlas ke atau tak ikhlas… sekurang2nya kita saja yang tahu tahap mana blog kita…

  8. terasa lah sbb tadi bru ckap at shoutbox yg blog ni bnyak information so that why saya suke …HAHA

  9. tak jadi hal apa yg org nak cakap kat shout..asal jgn maki hamun dah ler…

  10. betul tak betul lain kire, yang penting org puji kita kembang,hehe,.

  11. Tis blog provides ppl wif lotsa information.. So u deserve to b praise MrKiz!

  12. hanya kita je tau camner tahap blog kita hehe..orang bagi pujian kat shoutbox tuh kadang2 ada yang main tulis je..hehe

    apapun kalau bro tanya kat aku..aku secara jujur blog ini mampu ke hadapan suatu hari nanti andai konsisten menjaga ia..:)..yang penting berblogging dari hati yang ikhlas..

  13. SEO sekali sekala takpa bro..huhuhuhu

  14. buat la entry seo..
    tak salah..cuma sesekali
    kena la jamu jugak follower dan pembaca setia…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *