Breaking News
Home » Santai » Beruk Sudah Komen

Beruk Sudah Komen

Apa pula kali ni…bukan nak kecoh..bukan nak cari publisiti mahupun kerana simlpySiti.Tapi kerana aku nak cakap kita kena juga jaga hati..supaya orang tak marah dan maki-maki…nanti orang lari siapa yang rugi?
Tajuk best..blog lawa..ringan..cerita memang mantap..pertama kali baca dan memang dia memberi impression untuk aku katakan blog tu memang best.Tapi sayang..bila nak komen.. nampak link untuk ulas tu tertulis ” 0 beruk sudah komen ” nasib baik bukan romen.Erkk..fikir jap…nak komen ke tak..tak ke komen..ermm..kalau aku komen aku akan jadi beruk yang pertama untuk entri tu..kah kah..tapi entri yang dulu-dulu ada gak yang komen 1…0..0..1..paling tinggi pun 2.Jadi beruk sudah yang komen tu…jadi sesuaikah tulis macam tu? Aku tak marah cuma nasihat je..

Sekian terima kasih..tetiba hari ini tak tau nak mengomel apa dah…kosong..kosong..kosong…

Check Also

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search. Lagenda kini kembali. Itu sudah pasti ungkapan peminat tegar muzik …

15 comments

  1. uikk jgn la sampai mcm tu skali ayatnya..

  2. Dunia Realiti a.k.a Elih

    Macam2 boleh jumpa…mungkin empunya blog tu niat bergurau tapi ianya akan membawa maksud berlainan pd setiap org..so, hati2

  3. huhu betul2! nak berlawak pun berpada-pada

  4. mungkin dia berniat nk bergurau..tp kdg2 menyentuh sensitiviti kebanyakan individu..sbb tu elok ikut yg byk dr yg sedikit :)ehh ape jaja bebel daaa…. ekeke

  5. haha x payah komen a gitu.. 🙂 nasib bek aku nyer default.. sile2kan la komen hahaha 😛

  6. tak nak la jadi beruk..tak pasal2 orang yang nak komen terus pikir 4 5 kali..

  7. entry bro ni jijah lawak la.. kahkahkahkah sengal tul tuan blog tu tulis macam tu. kalau jijah pon pikir 2,3 kali tak nak jadi beruk sebab komen..aduh pecah perut gelak la bro!

  8. kpah tak nak komen..tak mau jadik beruk…

  9. cuba try tegur dia.. mana tau nanti dia tukar

  10. ::ini belog saya . cinta hati saya::

    halamak . cam tanak komen pom ade . sebab ayat cm tu . 🙂

  11. wakakakahh..sape pnya blog la ni kiz?…tp rasanya blog ni pena jumpa gak entah dimana lupa dah..huhu..pendek kata jgn komen le..huhu…^^

  12. haha..memang x la ck nak komen kat situ..^^p

    nak bergurau x hagak..tsk tsk tsk..

  13. terlajak perahu boleh diundur
    terlajak taip binasa blog 🙂

  14. haha.den penah jumpe blog best juga,kat follower dia tulis Lembu dicucuk hidung.hahaha,terus keluar tanpa follow..ade ke patut den nak menglembukan diri den yang manusia ni.wuahahaha….

  15. great and nice blog 🙂

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *