Menu Tutup

Bertukar

Huh..Lepas tamat perlawanan antara Malaysia dengan Jepun tadi terus aku menung terasa nak bertukar wajah(padahal tak ada kena mengena pun dengan perlawanan tu..sesaja sebagai pembuka kata..haha).Pening kepada aku nak ubah..haha..sebab kalau ikut yang original punya coding html nampak macam skema..jadi kenalah aku modified sendiri..kalau tak memang serabut..Banyak script aku dah buang ni.Amacam ada ringan atau bertambah berat? Sebab aku buka ada sangkut sikit..tak tahu ler kalau tenet yang sangkut..ini ler hasilnya..belum siap sepenuhnya..

Pasal bola..erkk..nasib baik ada apek yang agak cemerlang walaupun dulu aku memang tak berapa excited sangat dengan Khairul Fahmi ni..haha..sekarang memang aku akui dia memang ada bakat..kah kah kah..walaupun korang sedih Malaysia kalah ( sedih ke? ) tolong kak beri komen tentang page loading dengan scroll template baru ni..please..huhu.

psst: tema biru ini bukan sebab “samurai biru” tau..hehe..aku tetap harimau Malaya.

14 Comments

  1. josrevalution

    aik..bertukar pulok dah..huhu…er..mane iklan google sendiri ko kiz?..haha…memang ringan giler loading blog ni..pape pun header yg paling memuaskan berpandukan niche blog personal..tahnia kiz..:)

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *