Breaking News
Home » Uncategorized » Bertukar

Bertukar

Huh..Lepas tamat perlawanan antara Malaysia dengan Jepun tadi terus aku menung terasa nak bertukar wajah(padahal tak ada kena mengena pun dengan perlawanan tu..sesaja sebagai pembuka kata..haha).Pening kepada aku nak ubah..haha..sebab kalau ikut yang original punya coding html nampak macam skema..jadi kenalah aku modified sendiri..kalau tak memang serabut..Banyak script aku dah buang ni.Amacam ada ringan atau bertambah berat? Sebab aku buka ada sangkut sikit..tak tahu ler kalau tenet yang sangkut..ini ler hasilnya..belum siap sepenuhnya..

Pasal bola..erkk..nasib baik ada apek yang agak cemerlang walaupun dulu aku memang tak berapa excited sangat dengan Khairul Fahmi ni..haha..sekarang memang aku akui dia memang ada bakat..kah kah kah..walaupun korang sedih Malaysia kalah ( sedih ke? ) tolong kak beri komen tentang page loading dengan scroll template baru ni..please..huhu.

psst: tema biru ini bukan sebab “samurai biru” tau..hehe..aku tetap harimau Malaya.

Check Also

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search. Lagenda kini kembali. Itu sudah pasti ungkapan peminat tegar muzik …

14 comments

  1. ringan macam kapas bro…;)

  2. dah ok dah… kemas pun kemas gak… huhu

  3. ala kau. baru kalah sikit dah tukar kaler biru. cit.! hahahahah

    http://www.kaio.my

  4. aik..bertukar pulok dah..huhu…er..mane iklan google sendiri ko kiz?..haha…memang ringan giler loading blog ni..pape pun header yg paling memuaskan berpandukan niche blog personal..tahnia kiz..:)

  5. tak sedih pun malaysia kalah,tapi sedih sebab tak dapat nak tgk bola tadi,sampai2 kedai mamak,semua tempat dak2 laki dah conquer,teruk tul,laju je diorang ;(

  6. woohooo template baru.. style dan ringan

  7. waahh den ingt nk botuka apo yo td..umangaiii memang laju dah blog ni..kih kih

  8. laju jer masuk… heheh.. ngatkan apa yang bertukar tadi.. heheh….

  9. wah bertukar…utk saya yg guna berukban ni,loading agak lama masa masuk td..mgkin sbb line tenet saya gak kot..huhuu

  10. kb pun terasa cm nk bertukar wajah la.. hehe

  11. bertukar..cantekkkkk

  12. oh kali ini dah tak sangkut23 mcm dulu bro…lincir…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *