Breaking News
Home » Santai » BERSIH | Pertama Kali Aku Buat Macam Ni .. Serius!!

BERSIH | Pertama Kali Aku Buat Macam Ni .. Serius!!

Kata orang jangan nilai isi melalui kulitnya..tengoklah dulu apa punya cerita..haha..maaf ini bukan cerita perhimpunan bersih atau pun geng patriot yang berbaju merah.Ini cerita aku bersihkan benda yang memang aku tak ambil kisah sejak aku memilikinya..haha.Nak cerita bersih dah banyak rakan blogger yang tulis.Aku suka baca2 aje..sebagai mengikuti perkembangan.Sebab aku neutral..undi baru cerita..hehe..

oklah berbalik pada isi..cuma hari ni 1st time dalam sejarahnya aku bersihkan netbook aku ni.Selama ni serius memang aku langsung tak mau buat..haha.Memang jenis tak sayang harta benda aku ni..tapi aku bukan vandelisme..haha.Tapi hari ini bila baca blog rakan2 semua cerita pasal bersih..aku pun tergerak hati nak membersihkan netbook aku ni.Baru terfikir nak beli liquid cleaner,kain unti habuk..Sekarang dah nampak kembali berseri..haha..

Oklah..ceriakan hidup anda..jangan bikin pusing pusing..

Tiada siapa yang paling pandai dan paling bodoh di dunia ini kerana setiap yang pandai itu boleh menjadi bodoh dan setiap yang bodoh itu boleh menjadi pandai

Check Also

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search. Lagenda kini kembali. Itu sudah pasti ungkapan peminat tegar muzik …

15 comments

  1. bersihkan lappy sy skali bleh?? sy sgt malas nk membersihkan nye ngeee

  2. beli vacuum sedut habuk.. hehe

  3. HEHE..btul kiz nak buat entry psal BERSIH memang x kesampaiyan sbb dah ramai member buat.nanti tkut dikatakan org plak.,..hehe..so aku tumpang support komen aje entry bersih diorang nie..hehe….n tahu x apa yang aku bersihkan??….sebenarnya x bersih apa2..tpi hnya kemaskan sikit bilik nie..huhu..20 lagu top masa kini indonesia

  4. hehe, betul. dah kena serang dengan anon pon sal bersih ni XD

    p/s : semua orang akan mengalami turun dan naik 🙂

  5. ala.bersihkan netbook ke..ingtkan perhimpunan td hehe
    Lawat ZouL di :Aku Punyer Lah!

  6. wah… suka la baca last quote tu….petik kata-kata dari siapa tu bro..nice!

  7. hahaha janji ada perkataan bersih,bro..aku pun dah lama x bersihkan laptop aku neh..ringan sikit dah dia neh hahaha

  8. lappy saya berhabuk neh, meh la tolong

  9. keren sob..keep posting ya..jgn lupa jga komen balik di blogku ya

    justforfun-adrianrivald.blogspot.com

  10. kata2 yang last tu superb 🙂

  11. haha ada gak kebaikannya ye tak ..
    sume dok ckp bersih bersih ..
    kita pn bersihkan rumah, bersihkan lappy .. 😀

  12. wehhh setahun seklai hape
    bersihkn lappy..
    kau tahu takk..
    aku hari2 kot lap lappy ni..
    benda yg paling aku syg..
    hahahahaha

  13. tu la bila dah lama guna kena bersih kannya sm la kalau dah lama perintah kena bersihkan jugak…

    laptop aku pun kotor jugak..huhu

  14. haha..tipah tertipu lg..smlm entry bro ben pon tipoo pasal bersih jugak..pape pon tahniah sebab dh m’bersih’kn netbook anda!

  15. tu baru bersihkn luar..try bkk dlm..mesti berabuk baek punya..haha

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *