Home » Santai » Bermulanya Perjalanan Yang Terhenti

Bermulanya Perjalanan Yang Terhenti

Bermulanya Perjalanan Yang Terhenti. Assalammualaikum..hari ini aku baru siapkan wajah baru blog ini. Setelah sekian lama terbiar sepi tanpa update2 terkini.Sebenarnya blog ini dulu adalah blog isteri aku. Jadi mulai hari ini aku akan hidupkan kembali blog ini. Itu pun kalau ada yang sudi berkunjung. Hehe.Cuma url link blog ini masih gunakan link lama je. Nostalgia..

Apa cerita yang aku nak sumbat dalam ni? Blog yang offical aku tu pun dah tak tahu nak cerita apa..namun update tetap update.Tengok blog aku yang ni..korang biasa berkunjung ke?. Blog biasa-biasa je.Mungkin buat sementara ini aku sumbat je lah apa apa cerita kot. Sumbat sampai penuh.

 

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *