Home » Uncategorized » Benarlah Facebook Itu Satu Fenomena

Benarlah Facebook Itu Satu Fenomena

Facebook..sebut tentang Facebook semua orang tahu tak kira peringkat usia.Kalau tak ada akaun Facebook mungkin itu dikalangan yang tak peduli dengan IT.Ramai yang menggunakan Facebook hingga mengikuti perkembangan dari segala segi.Itulah Facebook ataupun ringkasnya FB.
Bila buat perubahan yang dibuat dalam laman sosial itu ramai yang akan beri reaksi dan pandangan.Ya..semua orang cerita pasal Facebook.Perkara yang kecil diubah pun orang akan perasan apa lagi yang besar-besar.

Seperti ini yang di petik dari Kosmo..Para pengguna Facebook kelmarin memberi reaksi tidak puas hati tentang beberapa pembaharuan yang dilaksanakan di laman rangkaian sosial tersebut.Di Facebook, orang ramai meluahkan ketidakpuasan hati mereka dengan mewujudkan laman bertajuk ‘Petisyen untuk menentang tapak web baru Facebook’ manakala laman serupa, #NewFacebook turut diwujudkan di Twitter.Antara ciri baru yang ditambah adalah News Feed dan kolum sembang Ticker.
pstt : percaya atau tidak..walaupun orang sibuk kata FB dah berubah,namun aku belum tengok lagi sehingga saat ini dah 4 hari aku tak login FB…haha. walaupun hari-hari aku login blogger..FB bukan keutamaan aku..hehe.

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

10 comments

  1. haha..try lah tengok apa benda yg diorang x suka kiz..ntah2 kiz pun z suko..huhu…

  2. den pun hari2 buka fb..tp tk do pun peghasan apo yg berubah..lantak nk brubah mcm mano pun.. janji bleh bobughak ngan kengkawan ok la.. kih kih kih

  3. haha,tak penting sgt,lantak la nak berubah or tak,yg penting dpt contact ngan member2 lagi walaupun kdg2 ade gak rase geram sebab asyik berubah,hehe

  4. haha
    betul.
    dh mula muak dgn fb.
    serabai.
    lg pun kdg2 tukar sttus supaya nk komen byak.
    hapekah ??

  5. dh boring dgn fb pn kite still guna fb.sbb mlas nk tukar kn?

  6. Buka fb cuma untuk game dan ping entry!..perasan jg perubahan tu tapi tak endahkan..

    kalau sudi add fb sy lah Elih Japahar<–search ni jak tq

  7. belalang ari2 masuk gak…tp untuk ping entry dan cari hot2 news 🙂

  8. mmg byk perubahan..sbb tula ak stat berblogging blik..ehehe

    p/s:kembali taksub dengan blog

  9. fb dah membosankan…:)

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *