Home » Santai » Baru Dapat Santai Santai

Baru Dapat Santai Santai

Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada semua rakan2 blogger dan pembaca sekelian alam.Dari pagi sampai dah nak maghrib baru habis kerja.Minggu ini aku asyik mengeluh sibuk dengan tugas je.Bukan mengeluh kan kerja kerja tu sebab aku faham itu memang punca rezekikan..Tak baik mengeluh dengan tugas kita sebab itu amanah..ahakss..macam macamlah kau ni kiz..huhu

Sebenarnya aku tertekan sebab tak dapat update.Bukan tak ada masa cuma kepala ini tak boleh nak huraikan apa idea yang aku fikir.Idea dah ada tapi tak boleh ank perturunkan dalam bentuk tulisan.Yelah kan bila badan dah penat ..otak turut bergerak slow.Tak dapat nak proses apa yang dah kita masukkan..Dalam hati berkata ” lantaklah dengan blog tu kiz..apa yang kau nak fikirkan sangat ” tapi tak boleh lah…rasa gian nak update tu mengatasi segalanya.

Adalah aku ketagih blog??? haha..btol ke aku ketagih?? Tah laa tak tahu la aku..!!

Walau apa pun antara kita dengan blog..kehidupan seharian jangan di lupa..jangan kerana blog kehidupan seharian terabai.Dah settle semua apa yang patut di settlekan..barulah kita jenguk2..tapi kalau dah memang fulltime duk rumah tu..mungkin masa untuk online tu lebih banyak.Guna sebaiknya..

Apa yang aku bebelkan ni?? layan je lah..

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

6 comments

  1. dulu aku ketagih blog masa start blogging..
    skrg nie kurang sikit la..
    x mcm dulu..
    slow sikit pas kena hentam dgn Ju On..
    hahahahahaha..

  2. betul3.. yang penting rest ur mind k ^_^

  3. “akak faham apa yg kiz cuba nk huraikan.Kdg2 kita rasa tension sbb tkde ms nk update..bkn salah kt mana2 pun,bkn polis tangkap pun kalau tk update blog..tp kan..akk sendiri pun rasa kiz..rasa bersalah pd diri kalau pembaca dtg ke blog tp entri basi dh 3 hari..(contoh lah..)Macam tu lah akk rasa..akk pun sibuk gak,tu yg sempat satu hari satu entri jer..sabo kiz,bawak2 rehatkn bdn dn minda tu..”

  4. ok lah tu ketagih blog.jgn benda lain.slow2 eh terjemah kan kepada tulisan.kdg2 kite mmg cam tu.idea byk.but tak tau nk story cane kan.

  5. ketagih blog masa start blogging dulu, rasa setiap jam jer nak post entry..
    haha, takdak entry or jarang keluar entry asalkan berkualiti, means bukan sekadar lepas batuk di tangga simen..

  6. dah keje kita macam tu..redha. ketagih blog? tak lah!

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *