Home » Santai » Banyaknya Spam Iklan , Suka Sangat

Banyaknya Spam Iklan , Suka Sangat

As salam , apa khabarnya sahabat blogger dan juga pembaca yang masih setia kesini. Agak lama juga aku menyepi dari dunia blog atas alasan yang disengajakan. Tetiba je rasa malas nak update apa lagi hendak tengok blog sendiri..haha.. Tapi rasa hari ini mungkin sebagai titik tolak untuk kembali memeriahkan dunia blog. insyaallah.
Setelah sekian lama tidak melakukan blogwalking, nampaknya shoutbox aku tetap meriah dengan berbagai pesanan. Ya penuh dengan pesanan iklan yang entah apa apa entah. Biasalah kaki spam, mana ada ruang mesti letak je iklan. Apa nak buat.. 

Check Also

keputusan Piala Malaysia suku akhir kedua

Keputusan Piala Malaysia 2017 Suku Akhir Kedua

Keputusan Piala Malaysia 2017 Suku Akhir Kedua. Debaran pasti dirasai oleh lapan pasukan yang terbabit …

4 comments

  1. samalah, saya pun kadang-kadang dapat link spam macam awak jugak. tension sebab dorang tipu T.T

    bw here!

  2. salam aidiladha..ingat dah stop blogging.. :)… haha..iklan spam tu banned je..

  3. Thats why kena selalu pantau kat mesej2 di cboxbox. Banned link2 iklan tersebut

  4. sebab tu sejak akak berehat dari berblog sebulan lepas akak dah buang kotak jerit tu..nanti dah aktif semula baru akak pasang.buat masa ni tutup dulu..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *