Home » Santai » Bangga Jugalah

Bangga Jugalah

As Salam semua.. baru kembali dari bertapa kerana terlalu banyak urusan rasmi yang perlu dibereskan.Nak buat macam mana dah tugas,dan tugas itu adalah amanah..amanah perlu dipikul dengan sebaiknya.Dan yang paling ketara graf lalulintas agak merudum kalau tak update entri…haha..tak perlah..kayuh perlahan-lahan.
Cuma dalam sehari dua ini aku agak tertarik untuk mengikuti perkembangan LTDL 2012 yang sedang berlangsung sekarang.Bukan apa cuma agak menarik kerana sejak beberapa edisi yang lepas dah ada pelumba Malaysia yang mampu menonjol dan memberi saingan.Walaupun mereka mewakili pasukan kelab,namun itu tak bermakna mereka berlumba bukan untuk negara.Syabas kepada Anuar Manan yang mampu memberi saingan.
Namun kali ni yang tak seronoknya LTDL 2012 tak lalu kawasan aku seperti tahun lepas..melepas nak tengok live..

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

6 comments

  1. kawasan saya pun dorang tak lalu, tk seperti sebelum ni.

  2. 28 Feb stage 5…dari ayer keroh ke pandan indah..boleh la tgk ni…dkt2 dgn area aq..selayang-ampang berapa minit je..heee~

  3. NICE POST,,, SALAM KENAL SOB.

  4. tempat shida dorang wajib lalu hehe..tp tp xsempat kot tgk huhu…

  5. Azhafizah[フィザ]

    Tak dapat nak tengok LTDL.memang bangga kalau pelumba malaysia boleh maju lagi.

  6. bro plak bila nak berkayuh..kasi bangga GBS sikit 🙂

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *