Menu Tutup

Bagi Sini Setin .. Kita Boleh Ringan-Ringan

Setin gam adalah harga untuk mendapat perkidmatan ringan-ringan.Apa yang diringankan tu.Ringan tangan..ringan tangan yang macam mana? Kalay ringan tulang biasanya untuk orang yang rajin buat kerja..kalau ringan-ringan tangan ni..macam merayap-rayap tu ke..Dimanakah ianya merayap…oh misteri sungguh..huhu.

Fakta: Hanya bermodalkan satu tin gam berharga tidak sampai RM5, mana-mana lelaki boleh menikmati tubuh seorang gadis berusia 16 tahun yang sering berkeliaran di bandar ini dengan tujuan mahu mencari sesiapa yang boleh membekalkan bahan mengkhayalkan itu kepadanya.Bukan setakat ringan-ringan,yang berat-berat pun boleh kalau kena dengan habuannya..pehh..ini dah lebih ni..itulah dia  ‘Minah Gam Ringan-Ringan’.

Menurut sumber,yang berjaya menemuramah salah seorang minah gam ringan-ringan,menyatakan dalam perbualan dengan gadis itu yang hanya mahu dikenali sebagai Alia, dia mengaku tidak kisah dibawa ke mana saja asal diberi satu tin gam untuk melepaskan ketagihan manakala bayaran sekadar RM50 memadai jika ingin menidurinya.

Sisipan Bawah : sekadar pendedahan ..bukan untuk dicontohi..jaga diri hiasi peribadi.4 Comments

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *