Breaking News
Home » Santai » Apa Yang Anda Fikirkan ?

Apa Yang Anda Fikirkan ?

Tahu gambar apa kat atas tu? biasa tengokkan.Kalau tak tahu bohonglah kan.Hampir semua orang ada akaun FB.Dalam kotak tu sebelum kita tulis dia ada tertera ” Apa yang anda fikirkan? ” Kalau dia dah tanya macam tu mudah je kesimpulannya.Jika anda tulis status yang ok dan elok-elok,maknanya yang elok-eloklah yang anda fikir masa tu.Kalau tulis benda yang tak elok macam fitnah ke,caci maki ke dan yang sebagainya..maknanya memang anda tengah fikirkan yang tek eloklah masa tu..haha..

Dia pandangan aku je..orang lain aku tak tahu ler..lagi pun aku jarang tulis status tu..selalu komen je kat FB..apa-apa pun korang fikirlah sendiri..hehe.

Happy Weekend..

Check Also

stadium baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT. Satu majlis pelancaran rekabentuk dan konsep stadium bola …

8 comments

  1. tak pernah update status kat FB..tak suka..sesekali jer komen.

  2. fb skrg jd tempat luah perasaan. mcm2 berlaku krn fb. masing2 ada baik dan buruknya.

  3. wah xpernah update.hebatnye white cappucino..

    kita update jugak

  4. da lama xupdate dan kome serta like ape2 jua status manusia di fb….sekadar senyum jika status tu bagus dan hide jika status tu negatif..simple kan…

  5. dh lama x hentam org dlm fb

  6. it’s depend on us…apa kita langgan dalam fb..if banyak pasal luahan perasaan sanubari ilham dari hati gelap…ahGelap lah walls anda…so, add da positif, you may gotta positif view.

  7. kadang2 je update kat situ…haha~

  8. eh kiz ade FB ke? x add shida pn..hehee..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *