Breaking News
Home » Uncategorized » Apa Nak Buat Malam Minggu ?

Apa Nak Buat Malam Minggu ?

Assalammualaikum..selamat bermalam minggu tak pun berpagi minggu bagi yang tak mahu tidur nanti.Aku macam biasa..malam minggu duk rumah je..tengah fikir esok nak keja ke tak..haha.Sebab esok memang cuti tapi boleh gak kalau nak kerja kalau rajin.Tiada paksaan,cuma hati aku je yang suka memaksa diri supaya jangan kerja..ahh abaikan je..tengoklah esok eh..

Apa aktiviti malam minggu korang? mesti ada yang lepak2 dengan member2,parking2 kat rumah or tengah senaman jari blogwalking atau melayan laman sosial? Apa yang penting perkara yang kita buat tu tak menyusahkan orang lain dan melanggar undang2 dunia mahu pun akhirat..faham2 sudahlah.

Sambil layan blog2 rakan ni..aku capai headphone..melayan youtube.Kalau buka speaker takut ada yang membebel sampai ke pagi nanti..haha!! macam biasa kalau aku buka youtube ialah melayan lagu rock lama lama..yeah rock melayulah..tak kisahlah genre apa..metal ke,hardcore ke..jiwang ke..janji rock..bukan apa bila aku dengar lagu rock lama2 ni banyak kenangan dulu2 kembali dalam ingatan.Terutama zaman sekolah dulu2..yelah kan nak buat macam mana sebab aku memang membesar sewaktu malaysia di landa muzik rock..sekadar hiburan..oklah..selamat berhujung minggu semua..!!

Check Also

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search. Lagenda kini kembali. Itu sudah pasti ungkapan peminat tegar muzik …

3 comments

  1. ingat malam2 ni nak makan tapi x pandai masak. jadi layan blog je

  2. layan rock kapak perhhh staii!!

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *