Home » Santai » Apa Kering ?

Apa Kering ?

Fuhh..letih juga jadi orang dewasa ni.Macam-macam nak fikir.Kalau jadi budak-budakkan best..tak payah nak fikir apa-apa..belajar..belajar untuk ambil periksa..oh cara itu macam tak ikhlas je.Kalau macam tu jalani je kehidupan dewasa ini seadanya.Tunaikan tanggujawab pada diri sendiri,Allah,keluarga,majikan dan yang seangkatan dengannya selagi tidak melanggar undang-undang negara dan agama.Susah dan senang itu semua ujian untuk menilai keikhlasan kita sebagai manusia yang beragama..ok..dah lah panjang..lebar pulak intro ni..
Pasal tajuk kering tu..kenapakah? kering ideakah? kering poketkah? haha..biasanya kalau blogger ni mesti kering idea..blogger mana ada kering poket..sebab semua pasang iklan..keh keh merepek..kalau iklan tak laku nak wat macam mana..ehh..kerjalah ..kerja..blog hanya sampingan..kalau pelajar tu lainlah. Bab kering idea ni..memang sering terjadi.Sebenarnya idea tu tak kering tapi idea untuk mencari idea tu yang tak ada..haha..macam sama je..jangan paksa kepala otak tu..bawa rileks..bawa bertenang..ambil masa untuk rehat-rehat..kalau ngadap skrin lama-lama pun..cukup masa mata jadi rabun..serius.
Macam aku sekarang tengan santai-santai je..tengah keringlah ni..sehari layan satu atau dua entri cukup..nak berehat..selalu sehari sampai empat hingga lima entri..jangan paksa-paksa nanti jadi gila..tapi kalau memang dah gila update tak boleh nak buat apa lah kan..layan je..selagi keyboard tu tak terbenam…pstt sapa cakap blog peribadi senang nak update..? susah beb..sebab idea sendiri..cara sendiri..identiti sendiri..mana leh nak copy-copy..huhu..yang penting santai..bukan main bantai..!!

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

8 comments

  1. dtg bca entry..,n pulangkan kulit rambutan yg disepahkan hhuhuhu… untunglah xkering poket..

  2. pulang kulit rambutan jugak hehe:D
    blogginglah secara sihat 🙂
    kadang takdak idea sangat bw je pun dah seronok 🙂

  3. hehe buat citer antu macam aku..yang seram2 ye 😛

  4. santai sidai ikan kering…hehe

  5. cool jer kan.. blog buat santai2..tp duit masuk.. hekhek

  6. Saya selalu santai sebab selalu kering idea. Haha 😀

  7. kih3..psg iklan baru mantop blog kiz hehe..klik satu dah..masuk tabung bro ^_^

  8. KERING TEKAKLAH pulak. Jom minum sambil pekena roti canai 🙂

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *