Home » Santai » Apa Cerita Hari Ni | Entahlah Bosan Kot

Apa Cerita Hari Ni | Entahlah Bosan Kot

Assalammualaikum,ermm hari minggu yang aku rasa macam sengal.Hahaha.Nak update macam dah hilang akal.Nak jalan-jalan..bulan puasa mana best beb..sebab tak boleh makan..sebab aku ni kalau berjalan hari minggu mesti nak makan-minum.Jadi hari ni memerap kat rumah je.

Sambil-sambil layan kebosanan,aku sesaja nak edit tukar pasang template blog aku yang lagi satu .Ler mula mula rasa macam best je,tapi bila sampai masa line tenet slow..alahai..sabar je lah.Dari elok blog tu sekarang dah jadi merepek merapu dah jadinya.Nanti-nantilah sambung.

Cuma hari ini apa yang mengembirakan,cuaca sejuk sebab hujan renyai-renyai..haha.Bila sejuk ni badan rasa fresh je walaupun puasa.Tu salah satu nikmat tu.Kena bersyukur.Sedar tak sedar Allah tu sentiasa beri kita nikmatnya..cuma kita je yang kekadang tak perasan atau pun kita ni perasan macam best je..haha.

opss..nak baca interview aku ngan Narloo.com kat SINI

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

5 comments

  1. wah wah, dah diinterview XD

    nak jugak~

  2. ahaha..kengkadang kalo dipikir2kan puasa ni membosankan kan ye..tp apakan daya itu sudah lumrah..so..yela…hehe…tmpat sini hujan agak lebat sikit kiz..ow nak jenguk2 blog kiz satu lagi lah..

  3. ehh tu blog siapa kiz ? cantik template kebiruan

  4. freaky : tu blog isteri aku dulu..lama terbiar sbb dia dah tak aktif..aku nak modified…nak aktifkan semula…aku nak handle..keh keh..boleh ka?

  5. waahhh mcm2 la ekau ni ..buek yo apo yg ptt..kih kih kih

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *