Breaking News
Home » Santai » Apa Cerita .. Hamtam Sajalah

Apa Cerita .. Hamtam Sajalah

Assalamualaikum dan selamat sejahtera buat semua sahabat blogger dan pembaca semua.( dalam hati berkata juga,harap-harap ada ler pembaca setia eh..haha ).Lama pula tak menulis entri ni.Selalu asyik publish atau siarkan keputusan je..keputusan Liga Perdana Inggeris yang tengah rancak,Liga Malaysia yang baru bermula dan lain-lain info yang sensasi dan panas..haha.Bukan apanya pun sesaja nak test market kat google.Mana tahu ada yang sangkutkan.Kata menulis blog untuk dibaca,jadi usaha je apa yang boleh untuk menarik masuk pembaca.

Minggu ini memang minggu yang hangat kot dengan berbagai isu semasa.Tak perlulah nak cakap isu apa tapi semua sudah sedia maklum.Sebab aku cuba elakkan dari menulis sesuatu yang aku kurang minat.Tapi kalau blog aku yang lagi satu tu memang aku sumbat je.Sebut pasal blog lagi satu ni,aku memang tengah sibuk sikit membuat susun atur dan hala tuju blog aku yang satu tu.Harap-harap blog tu mampu memberi info untuk semua..walaupun jarang aku promote melalui BW,syukur semakin hari trafik dari google dan Yahoo semakin meningkat.Ni blognya ,cikai je eh[SINI]

Apa-apa pun terima kasih kepada sahabat-sahabat yang terus berkunjung ke sini.Nak layan teh tarik dengan rojak jap.. mana tahu leh dapat idea untuk menulis..

Check Also

stadium baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT. Satu majlis pelancaran rekabentuk dan konsep stadium bola …

One comment

  1. hhmmm…. gua pulak rasa nak jual blog yg 1 lg tu..ada ke yg nak beli?..huhu

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *