Breaking News
Home » Santai » Apa Ada Pada Warna ? Apo Weiii ?

Apa Ada Pada Warna ? Apo Weiii ?

As salam semua.. agak lamo tak mencoret sesuatu..maklumlah aku ni reporter sukan..musim euro ni aku memang siarkan berita sukan je..hahaha..( den tulis ni sebab ado yang tanya pesal blog aku citer bola je..)..maklumlah minat nak jadi wartawan sukan..dari wartawan gossip dan politik tu kan.. baik tulis keputusan sukan..tak der tipunya dan fitnahnya pun..huhu..

Ok berbalik pada warna ni haa.. ado lah cerita eh..jeng jeng..di bawah..

Pagi tadi den poei kerja pakai baju oren..lepas tu ada yang tegur..”Tak kan pakai baju oren lagi..Belanda dah kalah dah kat euro tu..“.

Aikk..aku diam je..malas nak layan orang buta huruf ni..sebab nak kata buta warna dia tahu lak baju aku warna oren.. tapi dia tak nampak ke baju aku tertera depan belakang tulis ” TEAM MALAYSIA

Tu laa deh kalau orang dah kono penyakit demam bola ni..sampai membaca pun dah tak boleh..huhu

TEAM MALAYSIA
Uniting Our Passion

Check Also

keputusan piala malaysia 18 julai

Keputusan Piala Malaysia 18 Julai 2017

Keputusan Piala Malaysia 18 Julai 2017. Aksi TM Piala Malaysia kembali dengan 8 perlawanan berlangsung …

One comment

  1. kalau nama dah demam euro warna pun jadi punca kan.hehe

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *