Breaking News
Home » Santai » Apa Ada Hal,Bukan Kita Dapat Apa Pun

Apa Ada Hal,Bukan Kita Dapat Apa Pun

As salam semua.Baru dapat ruang mengetuk papan kekunci sebab seharian penuh dengan aktiviti outdoor.Memang agak meletihkan tapi demi blog kena gak update agar hilang sawang.Apa yang panas sekarang? Tadi dengar kat berita pasal kes khabar angin Ketua Polis meninggal dunia,benda-benda macam tu pun ada yang nak buat main.Biarkanlah hal itu berlalu bersama angin yang bertiup.Tak seronok dibincangkan perkara yang tak sahih ni.
Apa yang aku nak ketengahkan ni macam biasalah,ibarat rumah dah siap tukul masih berbunyi.Apa lagi tentang AJL 26 lah.Bila belum acara berlangsung semua memandai buat ramalan,semua dah ada calon sendiri.Bila dah keluar keputusan,ada yang tak puas hati.Ehh apa hal daa,biar je lah keputusan dah muktamad.Kalau kita kecoh-kecoh pun bukan kita dapat apa.Hadiah mereka yang balun,tak kongsi pun ngan kita.Mereka juri,mereka lebih arif dalam bidang masing-masing.Anggap saja itu sekadar hiburan..
Apa yang aku tahu,juara lagu itu tak semestinya popular.Yang terpilih berdasarkan melodi,susunan muzik dan lirik yang baik.Kalau nak ikut popular,itu kena undi sms lah..haha.

Check Also

stadium baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT. Satu majlis pelancaran rekabentuk dan konsep stadium bola …

7 comments

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

  2. kenapa orang tak puas ati pulaak.
    rasanya keputusan dah bernas kali neh. 😛

  3. den pueh hati botul lah pasal lagu beribu sosalan monang juo nombor duo pun jadi kikikiki

  4. akak tak kesah…
    mana2 pun boleh la…
    lagipun bukan tengok pun nak komplain lebih2 hhehe…
    artis pun banyak tak kenal..heheheh

  5. hehe.. betul2.. tp apa yg pelik ajl 26 ni sbnyak 30 juri kesesmuanya.. 🙂 memang paus hati la..xde yg pilih kasi n sebgainya

  6. rezeki masing masing lah kan..kita tengok dari jauh je..ehe

  7. suka keputusan diadili juri, kalau sms ikut pemes je

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *