Menu Tutup

Apa Ada Hal,Bukan Kita Dapat Apa Pun

As salam semua.Baru dapat ruang mengetuk papan kekunci sebab seharian penuh dengan aktiviti outdoor.Memang agak meletihkan tapi demi blog kena gak update agar hilang sawang.Apa yang panas sekarang? Tadi dengar kat berita pasal kes khabar angin Ketua Polis meninggal dunia,benda-benda macam tu pun ada yang nak buat main.Biarkanlah hal itu berlalu bersama angin yang bertiup.Tak seronok dibincangkan perkara yang tak sahih ni.
Apa yang aku nak ketengahkan ni macam biasalah,ibarat rumah dah siap tukul masih berbunyi.Apa lagi tentang AJL 26 lah.Bila belum acara berlangsung semua memandai buat ramalan,semua dah ada calon sendiri.Bila dah keluar keputusan,ada yang tak puas hati.Ehh apa hal daa,biar je lah keputusan dah muktamad.Kalau kita kecoh-kecoh pun bukan kita dapat apa.Hadiah mereka yang balun,tak kongsi pun ngan kita.Mereka juri,mereka lebih arif dalam bidang masing-masing.Anggap saja itu sekadar hiburan..
Apa yang aku tahu,juara lagu itu tak semestinya popular.Yang terpilih berdasarkan melodi,susunan muzik dan lirik yang baik.Kalau nak ikut popular,itu kena undi sms lah..haha.

7 Comments

  1. josrevalution

    hehe.. betul2.. tp apa yg pelik ajl 26 ni sbnyak 30 juri kesesmuanya.. 🙂 memang paus hati la..xde yg pilih kasi n sebgainya

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *