Home » Uncategorized » Angelina Jolie Habiskan £1,300 (RM6,253) 15 Minit Je?

Angelina Jolie Habiskan £1,300 (RM6,253) 15 Minit Je?

Angelina Jolie Habiskan £1,300 (RM6,253) 15 Minit Je? tak pelik pun.Kalau dah kaya,apa kisah dengan duitkan.Kalau nak beli apa-apa tak payah nak fikir-fikir..belasah je..kalau papa..adeh..fikir sejuta kali pun belum tentu beli..haha..Tapi orang macam kita ni tak payah ler membazir walaupun banyak duit..dari membazir tak tentu pasal baik sedekahkan..berlipat kali ganda hasilnya.insyaallah..

Angelina Jolie menghabiskan wang sebanyak £1,300 (RM6,253) dalam tempoh 15 minit di kedai French Connection,London sementara menunggu kekasih dia yang rupanya macam aku tu shooting filem terbaru..haha siapa lagi kalau bukan Brad Pitt..aik kekasih je..anak dah dua..tak pelik..biasalah barat eh.

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

5 comments

  1. dapat kat aku 6000 tu tahu la macam mana aku belanja. hahaha

  2. 15 minutes dah 6 ribu,kalau satu hari ?? hmm…darab sendiri la ye .haha.

  3. bessnyer jadi kayo…selamat hari raya

  4. aku seratui pun kenkadang seminggu baru nak habi..hadoi..hahaha…

  5. klau dapat duit tu confirm jadi modal run bisnes, huh…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *