Menu Tutup

Angelina Jolie Habiskan £1,300 (RM6,253) 15 Minit Je?

Angelina Jolie Habiskan £1,300 (RM6,253) 15 Minit Je? tak pelik pun.Kalau dah kaya,apa kisah dengan duitkan.Kalau nak beli apa-apa tak payah nak fikir-fikir..belasah je..kalau papa..adeh..fikir sejuta kali pun belum tentu beli..haha..Tapi orang macam kita ni tak payah ler membazir walaupun banyak duit..dari membazir tak tentu pasal baik sedekahkan..berlipat kali ganda hasilnya.insyaallah..

Angelina Jolie menghabiskan wang sebanyak £1,300 (RM6,253) dalam tempoh 15 minit di kedai French Connection,London sementara menunggu kekasih dia yang rupanya macam aku tu shooting filem terbaru..haha siapa lagi kalau bukan Brad Pitt..aik kekasih je..anak dah dua..tak pelik..biasalah barat eh.

5 Comments

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *