Home » Uncategorized » Amuk Harimau Malaya Yang Mengerunkan..

Amuk Harimau Malaya Yang Mengerunkan..

Salam semua.. memang tajuk n3 kali ni nampak macam tak bleh blah kot..tapi itulah kenyataannya menunjukan betapa teruja aku dengan gaya permainan anak2 muda pasukan kebangsaan ketika menentang team Indonesia..Tak keterlaluan untuk ku katakan ni lah permainan terbaik Malaysia sepanjang 2010..
Kemenangan 3 – 0 memang bekalan yang selesa untuk ke Indonesia tapi bukan sesuatu yang menjanjikan laluan mudah di sana..aku berharap agar pemain muda ini akan teruskan momentom dan corak permainan yang terbaik ini.
Dan kat sini memang aku nak akui Nor Sharul memang terbaek..haha..apa apa pun semua terbaek laa..
Untuk Rajagopal..corak taktikal anda memang menjadi..teruskan dengan idea2 yang lebih mengancam..

p/s – kepada peminat laser..tolong2lah hentikan..kalau benda ni jadi isu..bolasepak kita juga yang dapat malu..!!

Check Also

Kebakaran Pusat Tahfiz Darul Quran Ittifaqiyah

Teks Sidang Media Penahanan 7 Suspek Kebakaran Pusat Tahfiz Darul Quran Ittifaqiyah

Teks Sidang Media Penahanan 7 Suspek Kebakaran Pusat Tahfiz Darul Quran Ittifaqiyah. Pihak PDRM telah …

9 comments

  1. betul.shahrul terbaik!baru kahwin.bukan dgn sya lah tapiii ; )

  2. singgah ..dah agak dah malaysia menang..

  3. hip hip hooreyy…~

    keeper malaysia pon terbaik…..

  4. selamat ya malaysia !! salam dari indonesia 🙂

    oh iya follow balik ya ,, aku sudah follow disini ,, salam 🙂

  5. taHniah Msia! pastikn kemenangan di Indon..

  6. MALAYSIA KAYA ANJING!!!

    pulau kecil aja belagu taikk lo

  7. malaysia LICIK

    TAHI kalian!!!

    FUCK buat orang yg suka ngomong blakang nya E
    ape
    siape?..

    kerjaan cuma ambil budaya orang!!!

    bahasa kalian tu cuma niru bahasa kami

    anjing!!

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *