Breaking News
Home » Santai » Alamak Kena Maki Juga Rupanya

Alamak Kena Maki Juga Rupanya

As salam , asyik cerita sukan je blog aku sekarang.Tapi apa nak buat itu yang paling aku minat. Aku memang rajin cari maklumat apa saja maklumat sukan yang panas-panas.. biasalah kita orang tak popular ni jana pengunjung dari google je.. nak harap pembaca tetap mana ada kot..
Pasal tajuk kena maki ni… macam biasalah hal bolasepak Piala AFF Suzuki 2012. Bila aku buat entry keputusan Malaysia vs Indonesia , komen yang aku dapat adalah makian dari penyokong pihak yang kalah. Adehh.. tak habis-habis lagi dengan perangai lama. Bukan semua puak sana yang macam tu , tapi berpeganglah pada prinsip semangat kesukanan.. nasib baik setiap komen perlu kelulusan dulu untuk tersiar.Kalau tak.. melambak komen makian je kat entry tu.. apa daaaaaaaaaaa..

Check Also

stadium baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT. Satu majlis pelancaran rekabentuk dan konsep stadium bola …

2 comments

  1. Nurmujahidah Ismail

    muja pun sama. ada yang tak puas hati dengan comment muja kat blog lain pastu datang menyerang. panas guwey. macam wifi ni dye yang bayar. grrr… sabar jela. nasib baik jugak muja pun buat comment moderation 😀

  2. buat ape yg kita suka.kalau org tak suke itu hak die kan bro kiz..hee

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *