Breaking News
Home » Santai » Alamak Ada Yang Cemburu Lah

Alamak Ada Yang Cemburu Lah

Alamak ada yang cemburulah..haha.Ingat tak lagi tentang entri KFC – Kelantan Fried Chicken yang aku buat hari tu.Tentang kelazatan ayam yang menjilat jari.Tapi disebalik cerita itu ada yang cemburu beb..tak sangka pula ye.Ada tuan kedai yang cakap kenapa tak letak gambar kedai dia dalam blog..tapi kenapa kedai KFC tu ada buat cerita kat blog..fuhhh..special sangat ke dapat masuk blog aku ni..haha bukan TV3 pun.

Sebenarnya Kelantan Fried Chicken tu belakang kedai member aku ni je.Jadi tadi petang jalan-jalan cari pasal singgah kedai dia ni..Supaya untuk tidak mengalakan aktiviti cemburu yang melampau,aku suruh ambil gambar dan hantar ke email.Jadi kat bawah tu lah kedai member aku tu..haha. HELMIMAS ENTERPRISE- Kedai Jahit Dan Menjual Pelbagai Barangan Serta Produk Kecantikan..

Dah pueh hati ko..hahaha..layan je laa..

Check Also

stadium baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT. Satu majlis pelancaran rekabentuk dan konsep stadium bola …

6 comments

  1. mestilah ramai yang berebut nak masuk dlm blog bro ni…..femes…hehe

  2. itu maknanya blog Kiz dah fofular..

  3. support blog Kiz !

  4. waaa blog fofular memang ramai la yang nak masuk…

  5. hehe blog glemer mestilah ada orang jeles nak masuk gak ^__^

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *