Menu Tutup

Aku Tak Rindu Nuffnang Tapi … Tapi … Tapi .. Tapi …

Ada orang orang yang rindu nuffnang? tak caya ke? haha..ada beb macam firdaus ni..rasa-rasa dia nak macam gila talak tu…kah kah..eh firdaus dulu cerai ngan nuffnang talak berapa? atau bercerai kasih talak tiada? korang pi baca kisah dia gila talak rindu bayang ngan nuffnang kat SINI.

Walaupun aku dah ceraikan nuffnang tapi aku tak rindu pun..haha cuma aku rindukan check yang last aku minta dari dia.Terasa lambat ler pulak sampai…kah kah.Dah confirm lambat sebab status istimewa aku dengan dia dah ditarik.Tak der lah banyak sangat nafkah yang aku tuntut tu dari nuffnang,tapi lepas laa bayar motor 5 bulan…haha.Walaupun selama ini nuffnang tak putus-putus bagi aku BE tapi sebab sesaja nak cuba..terus tercerai secara tak sengaja..apo nak buek jang.

Jadi aku tak rindu ler nuffnang ni ..cuma aku rindu check tu je..haha ( padahal baru 2 minggu cashout..).Kalau cepat sampai leh aku bagi hadiah top-up untuk top referring..kah kah.

pstt: TQ Nuff sebab dah bagi aku 7 check sebelum ni..tunggu yang ke 8 je..( tapi tak mustahil kalau aku rujuk balik nanti..)..mungkin iye..bukan tak..ah lantak laa..

19 Comments

  1. josrevalution

    haha..rindu pulak..tp kiz rasanya aku pun nak guna nuff balik lepas beberpa bulan ni..huhu..uitt..ala korang bukan x tahu kan blogger otai dah 8 kali cash out!..fuhh…

  2. diana

    akak pun pernah mencurangi nuffnang.
    tapi sekejap je..
    rasa nuffnang lebih meriah ..
    alhamdulillah..
    tak berasa nak curang semula setakat ni

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *