Home » Uncategorized » Aku Tak Rindu Nuffnang Tapi … Tapi … Tapi .. Tapi …

Aku Tak Rindu Nuffnang Tapi … Tapi … Tapi .. Tapi …

Ada orang orang yang rindu nuffnang? tak caya ke? haha..ada beb macam firdaus ni..rasa-rasa dia nak macam gila talak tu…kah kah..eh firdaus dulu cerai ngan nuffnang talak berapa? atau bercerai kasih talak tiada? korang pi baca kisah dia gila talak rindu bayang ngan nuffnang kat SINI.

Walaupun aku dah ceraikan nuffnang tapi aku tak rindu pun..haha cuma aku rindukan check yang last aku minta dari dia.Terasa lambat ler pulak sampai…kah kah.Dah confirm lambat sebab status istimewa aku dengan dia dah ditarik.Tak der lah banyak sangat nafkah yang aku tuntut tu dari nuffnang,tapi lepas laa bayar motor 5 bulan…haha.Walaupun selama ini nuffnang tak putus-putus bagi aku BE tapi sebab sesaja nak cuba..terus tercerai secara tak sengaja..apo nak buek jang.

Jadi aku tak rindu ler nuffnang ni ..cuma aku rindu check tu je..haha ( padahal baru 2 minggu cashout..).Kalau cepat sampai leh aku bagi hadiah top-up untuk top referring..kah kah.

pstt: TQ Nuff sebab dah bagi aku 7 check sebelum ni..tunggu yang ke 8 je..( tapi tak mustahil kalau aku rujuk balik nanti..)..mungkin iye..bukan tak..ah lantak laa..

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

19 comments

  1. wow! bayar motor 5 bulan? banyak tu!!! kompom riban2 ni… hehehe…

  2. saya satu pun tak pernah dapat…

  3. kalau motor kapcai mana sampai riban2..adeh..rat-rat je..

  4. wow… 8 kali dah dpt check… saya sekali pon x pernah lagi.. hehehe…:)

  5. banyak tu..bleh la blanje rojak ngn cendol pilah ni.. kih kih kih.. den jua segrap tk dpek bnyak cam tu..

  6. haha..rindu pulak..tp kiz rasanya aku pun nak guna nuff balik lepas beberpa bulan ni..huhu..uitt..ala korang bukan x tahu kan blogger otai dah 8 kali cash out!..fuhh…

  7. kah kah..aku pun tak paham kenapa aku selalu dapat BE dari nuff dulu..entri merepek je..

  8. wahhh rujuk balik kiz…heheee..jgn xrujuk 🙂

  9. 8 kali pun nak cerai
    pelik tu kiz

  10. mengada-ngada nak test lain…haha..tengok ler sebulan dua ni..minta2 nuff sayang aku lagi..huhu

  11. fu-yohhh, hehe.
    x terlibat lagi dengan nuff2 nih,
    –‘

  12. Tia lak tengah tunggu cek pertama .. heheh ..

  13. banyak tu..5 bulan,,tapi tak pe..boleh rujuk balik

  14. wah untungnya!! shira dah nk dekat 2 tahun blogging tapi dapat sen2 je..huhuhu. tu yg tukar kpd advertlets tu.. Y__Y

    –> Exquisite Life

  15. peh bro 5bulan tu maknanya beribu tu duit nuff….tahniah!! rujuk la balik..hehe

  16. wwoooo semua dah dapat cek.. aku je x dapat apa2… wuuuu

  17. Freaky : blom dapat ler..haha..

  18. akak pun pernah mencurangi nuffnang.
    tapi sekejap je..
    rasa nuffnang lebih meriah ..
    alhamdulillah..
    tak berasa nak curang semula setakat ni

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *