Breaking News
Home » Uncategorized » Aku Suka Blog Ni

Aku Suka Blog Ni

Banner Terbaik
Banner yang menarik tapi tersirat berbagai makna.
Kali aku kedua aku siarkan blog aku suka..hehe..bukan blog lain aku tak suka..semua suka..tapi rasa2 ni yang terbaik buat masa ni..yang lain2 akan menyusul nanti..jom skodeng
Kali ni aku nak war2kan blog ni di dada blog aku yang sempit ni..blog yang aku maksudkan ialah http://padie89.blogspot.com ..kenapa aku suka blog ni? aku suka baca n3 dia yang santai..simple..walaupun kadang2 panjang kot..hehe..tapi oklah.Pilihan warna latar yang kena pada suasana..suasana apa pun aku tak tahu aa..aku je yang faham..
Banner dia pulak oklah..menarik..suka banner dia..
Apa yang aku tuliskan ini dari pandangan aku je..pandangan korang mungkin lain kot..apa apa pun jomlah layan blog dia di SINI
Blog
Thank sbb rajin komen2

Check Also

Siaran langsung Piala Malaysia 18 Julai 2017

Jadual Siaran Langsung Piala Malaysia 18 Julai 2017

Siaran Langsung Piala Malaysia 18 Julai 2017. Sainga TM Piala Malaysia kembali lagi dengan lapan …

6 comments

  1. kembang kempes la kaklong korg tuh nanti.. lalalala.. =p

  2. @Along Usop apa yang kembang kempisnya..huhuhu

  3. promote..jgn tak promote…utk kebaikan bersama jugak…kan…Akak pun Kiz pernah promote jgk..hasilnya, ramai yg dtg ke blog utk follow…terima kasih tak terhingga utk itu…

  4. @Sharifah nor sama2 tu kak..kita ikhlas bantu menbantu…bak kata sifu kita sikit sama sikit banyak sama banyak..apa yang penting jangan pentingkan diri sendiri..sama2 kita maju dalam dunia blogger..

  5. huaaaaaa. encik kiz.!! [encik tak tahan tu =p] maseyhh333!! hak3. terharu sampai teguling guling dah nie. ngeh3. 😉

    header tu along usop yg buat kan.

  6. @.:padie_eyla:. jangan terguling guling jatuh dari katil sudah laa…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *