Menu Tutup

Aku Nak Promote Ni | 10 Yang Terpantas Sahaja

Amacam ada berani..nak kata segmen tak juga..tapi hampir-hampirlah..cuma nak 10 blog yang terpantas je yang buat entri dan links kat kat entri ini.

Caranya..
Buat satu entri tentang segmen promosi ini.Letak tajuk Aku Nak Promote Ni | 10 Yang Terpantas Sahaja..dalam entri itu cuma letakkan link blog ini http://kizmyself.blogspot.com

Tak perlu nak tag sesiapa..nak follow ikut suka ( ikhlas ).
Blog pertama akan di promote seawal jam 12 malam ni jika ada yang sudi sertai..kalau tak ada tunggu esok laa…haha.
10 blog terawal sahaja akan di pilih..kalau tak sempat tu lain kali ada lagi..haha..mudah dan senangkan..tak payah nak pening-pening buat macam macam.

Boleh Letak Header Ini Juga ..hehe

pstt: kalau terlebih dari 10 aku terima je.. tapi tak lewat jam 12 malam ni.

21 Comments

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *