Breaking News
Home » Uncategorized » Aku Nak Promote Blog Ni | QistiNasha

Aku Nak Promote Blog Ni | QistiNasha

Giliran Blog Ke 4 malam ni..
Lokasi Tuan Blog desa tasik @ jalan bandar, kuala lumpur, Malaysia



Sedikit kata-kata menarik yang di ambil dari profil penulis blog :
~semakin bahagia dgn hidup baru tanpa tau dugaan yg bakal mendatang.. mengharapkan kehidupan yang lebih baik di samping anak perempuan saya yang tersayang..anak yg jauh dimata tapi dekat dihati..mulakan hidup baru dgn suasana yg baru di kl..dugaan yg mendatang pasti lebih berat tp pasti ada hikmah disebaliknya~


Rasa-rasa tuan blog ini rajin sertai segmen dan GA sebab banyak entri untuk Segmen dan GA..jadi sesiapa yang nak ajak join Segmen Dan GA boleh kot.Selain tu banyak juga entri menarik yang terdapat dalam blog pink ni..tak mahu cerita banyak ler..nak tahu lebih lanjut terjah le..dah terjah kalau sudi tu follow sekali sebagai tanda sokongan.. yeah Lets Do It..!! http://nashanadz.blogspot.com/

Check Also

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search. Lagenda kini kembali. Itu sudah pasti ungkapan peminat tegar muzik …

7 comments

  1. blog den promot la yo..walaupn tk join …kih kih

  2. dah terjah dah blog dia..cik polis tu…hehehe

  3. bila blog aku nak di promote ni. kekeke jalan2

  4. promote blog stella sekali ye hehehehe…..

  5. HAHAHA … kne terjah ny ! hahaha

  6. adesss.. nak nyorok ngade2 ble tak.. sebenarnye belom layak dipromosikan.. ingat2 nak nyibuk2 je join skali termasuk skali ek.. adehh tenkiu! hik3

  7. blog nie join segmen en.kiz ke?bestnye kena review..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *