Home » Uncategorized » Aku Kena Busung ?

Aku Kena Busung ?

Tetiba ada orang cakap aku kena busung..adeh kenapa pula aku yang kena.Apa salah aku selama ini.Nak kata musuh tak ler ada..( musuh dalam selimut ye takut ada ).Pehh..tetiba jadi tak keruan… sebab pasal keruan nyanyi jap hiburkan hati hilangkan resah sebab kena busung..
” hai mana kepala..mana ekornya cerita cinta kita .. cinta tak keruan..bikin penasaran..” sambung kalau tahu..tak tahu diam-diam sudah..nanti sumbang pula lagu dan irama..haha..eh boleh suka-suka lak dia,kata kena busung.
Berbalik pada busung tadi..apa yang aku dengar ada macam-macam jenis busung..busung katak,busung belon dan entah berapa banyak jenis lagi..aku pun tak pasti sebab mereka yang cakap..Tapi yang aku ni kena busung apa? bahaya tak? ada ubat tak? kalau apa-apa jadi kat aku,siapa nak bagi anak aku makan,siapa yang nak update blog ni..kalau tak update nanti ada pula yang rindu kat aku..haha..ada ke yang rindu?
Oh..setelah tempoh bertenang..akhirnya busung aku di sahkan jenisnya..kalau aku tak jaga pemakanan dengan serius..busung aku ini akan bertambah teruk..aku kena busung lemak tepu..mulai hari ini kena jaga makan supaya lemak ini tak bertambah..esok kena mula jogging balik.Perut rasa macam dah nak mula naik..adehh..
Sisipan Bawah : Beginilah entri blog peribadi..merapu meraban..harap ada yang suka..!!

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

13 comments

  1. ohh..ni mesti kes bulan syawal..aku pun kena mcm gaut kak kaki tu dua minggu lepas…nasib baik lega…alhamdulillah…

  2. HAhaha. sama la kita.. merepek no.1 🙂 .. ha, aku tahu cam mane nak delete busung kau tu.. mari kite berdier bersama.

  3. tu busung buncit namanya . haha

  4. hahahah..
    nampak nya ramai yang kena busung lepas raya ni..
    heheheh

  5. eheheh.. ramai kne busung sekarang ni.. 🙂

  6. uhh takutnya..seram dengar huhuuu

  7. hahahahha
    jom joging selama sejam ari2 pas ni

  8. sama2 la kita jaga pemkanan ye..
    jom berjogging..lama da tak jogging ni..hee~

  9. busung?? dah macam busut ker? 🙂
    beringat sebelum kena..

  10. busung nasik himpit tuh.. hahah..

  11. jgn main-main dgn busung kiz oiiii…boleh hilang ketampanan tu…

  12. haha..ni mesti pasal sbb sudah berumah tangga,lah besa lah org yg sdh berumah tgga ni selalunya xkan menjaga body lagi..perut pun terut membusung buncit..ahaha..tu lah ko kiz..tengok mcm gua nie dah 2 anak tp mc mcm pelajar skol..ahaha..adoi….bahaya2..

  13. dah musim kot..kih kih kih

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *