Menu Tutup

Aku Jiwang ?

Bila aku tak ada kerja aku rajin share lagu2 rock lama lama kat Group FB aku.Tah memang macam tabiat aku suka buat macam tu.Tapi komen yang pertama selalu aku dapat .. “jiwanglah kau ni..” haha..memang komen yang memang wajib dapat punya.

Memang ler lagu rock lama lama ni lirik dia leleh leleh…tapi jangan pula tak tahu dalam leleh itu liriknya puitis..ada seni..hehe.Sebab memang dah minat aku memang ler aku kata macam tu ye tak..Tapi serius..memang aku suka lagu2 dulu2.Terus terang aku cakap aku memang tak boleh nak fahami alunan muzik arus perdana terkini.Lebih2 lagi kalau dari seberang.Bukan nak perkecilkan muzik sekarang tapi jiwa aku ni memang dah sebati kot dengan irama rock kapak ni.Bagi aku bila dengar memang banyak nostalgia lama yang terbayang..

Tapi jangan salah faham lak..aku minat muzik semata mata untuk hiburan..bukan kerana ketaksuban..layan je.

5 Comments

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *