Breaking News
Home » Santai » Aku Ingin Menjadi Sesuatu Yang Bisa Dirindu

Aku Ingin Menjadi Sesuatu Yang Bisa Dirindu

Hari minggu..apa nak buat. Plan hari ini tak ada.Yang boleh di buat layan anak-anak lepas tu layan blog..Facebook..FB sikit-sikit boleh la.Jadi tengah nak fikir nak ngomel apa pula dalam entri terkini..sambil dengar radio,terdengar pula lagu deolova ( betul ke tajuk ni,aku lagu baru ni tak berapa tahu sangat) kah kah..hentam je saja lah.
“Aku Ingin Menjadi Sesuatu Yang Bisa kau rindu..” uceh..siapa lak yang nak rindu-rindu aku ni.Sebenarnya nak adaptasi sikit dalam kontek blog.Ada tak yang rindu akan entri-entri aku..haha ( poyo terasa ).Konon-kononnya sehari tak update akan ada yang rindu-rinduan akan cerita merapu aku..sehari tak online akan ada yang rindu-rinduan akan blog aku..ada..ada..ada? Tak der kot..aku je yang perasan..imaginasi over sangat.
Tapi tak mustahilkan akan berlaku.Tapi entah bilalahkan..tapi kalau dapat macam tu kan seronok..kah kah( kembali berangan ).Cita-cita tak akan jadi kenyataan kalau kita tak berimpian..tapi jangan keterlaluan hingga sampai bermimpi di siang hari..ohhh ( sambung berangan balik ni..)

Check Also

stadium baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT. Satu majlis pelancaran rekabentuk dan konsep stadium bola …

12 comments

  1. huuu..apa boleh buat..org kata kalau kita ingat org tu,org tu pun ingat kita.rindu?hihi

    sambil layan dealova-once 🙂

  2. hehe..betul tu kiz..kengkadang terasa rndu pula bila tengok bloglist blok kiz belum update2 lagi..haha…sbb kan kiz slalu update sehari 3 ke 4 entry!..tu yg beza tu..

  3. titian perjalanan…

  4. ehhehe.. rindu tu xtau la.. kne try wat dulu..bru tau leh rindu ke tak..heheh

  5. aku selalu rindukan entry terkini blog kizmyself..huhuhu

  6. erghh aku pun x de orang nak rindu. haha lantak la

  7. impian tu perlu kiz…akak doakan makin lama makin maju blog kiz ni ye

  8. i mish u like crazy.emmuahh~ *gedik2

  9. rindu2… kalau lama tak blogging… mula2 buka blog tengok blog2 yang digemari dulu.. blog nih la antara blog yang akan selalu diterjah dulu… kira rindu la kan????hehhehehe

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *