Breaking News
Home » Santai » Aku dan Sesuatu

Aku dan Sesuatu

Salam..walaupun hari ini hari minggu aku still bangun awal..lepas subuh terus skodeng skodeng blog aku..memang tak kira bila pagi , petang , malam bila aku online memang aku buka Blog dulu..sehingga artikel ini di tulis aku masih blom buka pun lagi FB atau twitter..!!

Jalan2 blog rakan ..baca2 cerita terkini..macam macam ada..ada contest..ada tag..ada isu semasa..ada lawak..ada pasal nuffang earning..cerita pasal nak memadukan nuffnang pun ada..ok tu..santapan minda pagi aku..

Begitulah dunia blog eh..semakin banyak cerita semakin menarik untuk di baca..tapi aku suka baca semua jenis tema blog ( bebas atau tak bebas ) cuma aku kureng sket kalau bahan tulisan tu lebih kepada politik..!! Bukan tak ambil tahu tapi dah terlalu banyak input tentang politik yang aku dapat di luar dunia blog..cerita tetap sama..berubah dari A ke B lepas tu jadi A balik..bak kata orang utara pi mai pi mai tang tu gak.. kalau uwan den cakap plak ” buek abih an boreh jo “.

So hari ni korang cuti ke?? tak kemana ke hari minggu ni..ke malam tadi dah overnight..siang ni tutup mata je..haha!! Minggu ni duk rumah je lah aku ni..buat pengetahuan bulan ni pertama kali aku cuti tau..dah 22 hari keje hari yg ke 23 baru cuti..maklumlah kerja dengan Felda ni komitmen kena lebih biar pun pendapatan dia tak bagi lebih..hahaha..ihklas tu keje..!!janji berkat Allah suka..tak gitu?..

Cukuplah setakat ini dulu sebab time untuk pekena kopi pegaga..semoga ikatan antara blogger akan bertambah erat demi sesuatu yang lebih cemerlang , gemilang ..terbilang.!! KURANGKAN KONTRAVERSI TINGKATKAN PRESTASI..
SELAMAT PAGI MALAYSIA @ AKU DAN SESUATU

Check Also

stadium baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT. Satu majlis pelancaran rekabentuk dan konsep stadium bola …

5 comments

  1. tengok slogan bawah tu baru teringat melodi. tros bukak tv. hahaah!

  2. selamat berhujung minggu..hehe

  3. @.:padie_eyla:. adeh..cam tu la plak..tapi ok lah eh..ada gak n3 ni membantu orang teringat kat melodi..haha

  4. @mar selamat juga..!! semoga ceria di hari minggu eh..

  5. Kalau saya, kalau musim persekolahan, hari Sabtu dan Ahad adalah antara hari yang paling sibuk menyediakan tempahan keropok lekor untuk di hantar ke sekolah-sekolah. Bukan kilang, cuma pengedar kecil-kecilan jer, tapi masih cuba mencuri-curi masa untuk BW.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *